Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Eninai piešķirta "Australian Open" wild card

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eninai piešķirta "Australian Open" wild card
Žustīne Enina
Foto: AFP

Bijušajai WTA ranga līderei un septiņu ''Grand Slam'' turnīru uzvarētājai beļģietei Žustīnei Eninai, kura pēc pusotra gada pauzes atgriezusies profesionālajā tenisā, piešķirta ''Australian Open'' wild card jeb īpašais uzaicinājums.

2008. gada maijā Enina, būdama WTA ranga līdere, paziņoja par karjeras beigšanu, bet šī gada septembrī izdomāja, ka nevar dzīvot bez tenisa un, sekojot savas tautietes Kimas Klijsteras sekmīgajam piemēram (atgriešanās un uzvara ''US Open''), nolēmusi atsākt spēlēšanu, sākot ar jauno gadu.

Nākamā gada pirmā ''Grand Slam'' turnīra ''Australian Open'' organizatori paziņojuši, ka piešķir beļģietei īpašo uzaicinājumu jeb wild card. Enina karjeras laikā izcīnījusi septiņus ''Grand Slam'' titulus, tai skaitā 2004. gadā uzvarējusi Austrālijā, četras reizes viņa uzvarējusi ''French Open'', bet divreiz ''US Open''.

Par pirmo turnīru, kurā viņa startēs, kļūs Brisbenas turnīrs, kas sāksies 3. janvārī. ''Australian Open'' startēs 18. janvārī.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-10-12 14:03, pirms 15 gadiem
Nu škaidrs viss,pārējās varēs tik cerēt tik līdz finālam,neko vairāk

     [+] [-]

, 2009-10-12 16:10, pirms 15 gadiem
Nu ko tagad atliek vien gaidīt un zīlēt vai Žustīnei izdosies tas pats kas Klijstersai. proti, uzvarēt Grand Slam turnīrā ar WC
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-12 20:28, pirms 15 gadiem
jāņem Australian Open