Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

"US Open" - piektdiena pazūd lietū

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" - piektdiena pazūd lietū
Foto: AFP

Lietaino laika apstākļu dēļ piektdien Ņujorkā, ''Flushing Meadows'' tenisa kompleksā, ''US Open'' ietvaros netika izspēlēta neviena spēle, kā rezultātā turnīra organizatoriem jāievieš korekcijas turnīra grafikā.

Pirmajās desmit dienās spēles tika pabeigtas laikus, jo lietus turnīra norisei netraucēja, pirmo reizi laika apstākļi par sevi lika manīt ceturtdienas vakarā, kad lietus dēļ netika pabeigta vīriešu vienspēļu turnīra pēdējā ceturtdaļfināla spēle starp Rafaelu Nadalu un Fernando Gonzalezu. Minētajā mačā pirmo setu taibreikā ar 7:4 uzvarēja spānis, bet otrajā setā spēle divkārt tika pārtrauka lietus dēļ un pēc otrā pārtraukuma, arī taibreikā, netika atsākta.

Vakar bija plānots pabeigt šo maču un izspēlēt sieviešu turnīra vienspēles (Serēna Viljamsa - Kima Klijstersa un Karolīna Vozņacki - Janīna Vikmaijere), kā arī vīriešu dubultspēļu turnīra finālmaču, taču visa diena tika aizskalota prom, un tenisa spēlēšana nebija iespējama. Līdz ar to turnīra organizatoriem jāpārplāno spēļu grafiks. Pēc korekciju ieviešanas šodien plānā pabeigt minēto Nadala - Gonzaleza maču, izspēlēt sieviešu vienspēļu pusfinālus, kā arī vīriešu dubultspēļu finālu. Svētdiena solās būt ne mazāk saspringta, kad ieplānoti vīriešu vienspēļu pusfināli, kā arī sieviešu un vīriešu fināli un dāmu dubultspēļu fināls. Ja atļaus laika apstākļi...

Izmantotie resursi:
usopen.org

  +4 [+] [-]

, 2009-09-12 09:22, pirms 15 gadiem
Lai jau beidz turnīru pirmdien, citādi sanāk divas spēles vienā dienā, pie tam tik svarīgas.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-12 09:32, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Lai jau beidz turnīru pirmdien, citādi sanāk divas spēles vienā dienā, pie tam tik svarīgas.
vīriešu vienspēļu pusfināli, kā arī sieviešu un vīriešu fināli(tas ir jauktais pāris,nebūs divas spēles dienā jāspēlē)

  +1 [+] [-]

, 2009-09-12 11:49, pirms 15 gadiem
Taa jau buutu nirgaasanaas par tenisu, ja vienaa dienaa izspeeleetu gan viiriesu pusfinaalu, gan finaalu. Turklaat ja Nadals vai Gonsaless tiktu finaalaa, tad sanaaktu 3 speeles 2 dienaas. Tas jau buutu forshi viens 3h macs sestdienaa, 5h macs 1/2finaals, 3 stundu atpuuta, un tad finaals. Kaut kaa izskataas peec joka saads grafiks.