Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Švjonteka nepiedalīsies WTA500 turnīrā Berlīnē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Švjonteka nepiedalīsies WTA500 turnīrā Berlīnē
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA

LETA--DPA. Planētas pirmā rakete sieviešu tenisā Iga Švjonteka atsaukusi dalību no sava sezonas pirmā turnīra uz zāles seguma - Berlīnes "WTA 500" sacensībām.

23 gadus vecā tenisiste šādu lēmumu pieņēmusi, lai pēc deviņām intensīvām nedēļām atpūtinātu ķermeni un prātu.

Turnīrs Berlīnē ir vienas no sagatavošanās sacensībām Vimbldonas čempionātam, kas norisināsies jūlija pirmajās nedēļas.

Švjonteka sestdien trešo gadu pēc kārtas triumfēja Francijas atklātajā čempionātā. Polijas tenisiste izcīnīja savu ceturto "French Open" titulu un trešo pēc kārtas. Sieviešu turnīrā iepriekš ko tādu iespēja beļģiete Žistīne Enina no 2005. līdz 2007.gadam.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-06-12 21:08, pirms 6 dienām
Tad jau saprātīgi būtu paņemt WC Īstburnā vai Bad Homburgā, jo bez neviena sagatavošanās zāles turnīra var sanākt ziepes Vimbledonas pirmajā spēlē.

     [+] [-]

, 2024-06-12 21:37, pirms 6 dienām
sm72 rakstīja: Tad jau saprātīgi būtu paņemt WC Īstburnā vai Bad Homburgā, jo bez neviena sagatavošanās zāles turnīra var sanākt ziepes Vimbledonas pirmajā spēlē.
ir gana daudz gadījumu, kad sekmīgi nostartē bez sagatavošanās mačiem, turklāt Švjonteka ir gana pieredzējusi lai viņai būtu arī plāns B, ja neiet spēle

     [+] [-]

, 2024-06-13 14:04, pirms 5 dienām
pūce rakstīja: ir gana daudz gadījumu, kad sekmīgi nostartē bez sagatavošanās mačiem, turklāt Švjonteka ir gana pieredzējusi lai viņai būtu arī plāns B, ja neiet spēle
Bet 1gai Švjontekai zālājs ir pats neparocīgākais segums. Viņai nekad nav bijuši labi rezultāti uz zālāja. Lai viņa varētu puslīdz sekmīgi nostartēt Vimbldonā, viņai vajag vismaz Īstbornā vai Bad Homburgā piedalīties, lai viņai ir vismaz daži mači bijuši uz zālāja priekš sportiskās formas.

     [+] [-]

, 2024-06-13 20:47, pirms 5 dienām
Mierīgi iztiks bez spēlēm, pietiks ar treniņiem. Citas meitenes mauks visu un izkārtām mēlēm ieradīsies uz Wimbldonu.