Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals ar Alkarasu piedalīsies dubultspēlēs Parīzes olimpiskajās spēlēs

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Nadals ar Alkarasu piedalīsies dubultspēlēs Parīzes olimpiskajās spēlēs
Karloss Alkarass un Rafaels Nadals. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AP. Spāņi Rafaels Nadals un Karloss Alkarass pārstāvēs savu valsti šī gada Parīzes olimpisko spēļu vīriešu tenisa turnīra dubultspēlēs, trešdien paziņoja Spānijas Tenisa federācija (RFET).

Vien pirms trim dienām 21 gadu vecais Alkarass pirmo reizi uzvarēja Francijas atklātajā čempionātā un izcīnīja savu trešo "Grand Slam" trofeju.

Alkarasam šī būs pirmā Olimpiāde, kamēr 38 gadus vecais Nadals olimpiskajās spēlēs debitēja jau 2004.gadā Atēnās, kā arī startēja Pekinas (2008.gadā.) un Riodežaneiro (2016.gadā) Olimpiādēs.

Bijušais ranga līderis un 22 "Grand Slam" titulu īpašnieks Nadals ir Pekinas olimpisko spēļu čempions vienspēlēs un Riodežaneiro Olimpiādes uzvarētājs dubultspēlēs ar Marku Lopesu.

Kā vēsta RFET, Spānijas vīriešu tenisa izlasi šī gada Olimpiādē pārstāvēs arī Pablo Karrenjo Busta, Alehandro Davidovičs un Marsels Granoljērs.

2024.gada Parīzes olimpiskās spēles norisināsies no 26.jūlija līdz 11.augustam.

Izmantotie resursi:
LETA