Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Azarenka sesto reizi šogad uzvar Radvansku, finālā pret Viljamsu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Azarenka sesto reizi šogad uzvar Radvansku, finālā pret Viljamsu
Serēna Viljamsa
Foto: Reuters/Scanpix

Madrides WTA "Premier" sērijas finālā svētdien gaidāms potenciāli izcils fināls. Tajā tiksies Viktorija Azarenka un Serēna Viljamsa, kuras pusfinālos pieveica attiecīgi Agņešku Radvansku un Luciju Hradečku.

Pirmās kortā devās Azarenka un Radvanska. Viņu tikšanās šogad kļuvušas par klasiku – šodien tika aizvadīta jau abu sestā savstarpējā spēle 2012. gadā. Tāpat kā iepriekšējās piecās, arī šoreiz uzvarēja Azarenka – 6:2, 6:4.

Ranga līdere sasniegusi sesto finālu šogad – uzvarēts Sidnejā, "Australian Open", Dohā un Indianvelsā, bet zaudēts Štutgartē (Marijai Šarapovai). Savukārt Radvanska 2012. gadā nav zaudējusi nevienai tenisistei, kurai vārds nav Azarenka.

Vikas pretiniece finālā būs bijusī ranga līdere Serēna Viljamsa. Amerikāniete šodien pirmajā setā dabūja krietni pasvīst pret čehieti Luciju Hradečku, uzvarot tikai taibreikā ar 7:5. Setā nebija neviena breika. Hradečkai pat nebija nevienas iespējas, bet Viljamsa neizmantoja četras breikbumbas.

Pusfinālu no kvalifikācijas sasniegušajai Hradečkai otrajam setam spēka un emociju vairs neatlika. Viljamsa uzvarēja ar 6:0, pie savas serves zaudējot tikai vienu izspēli un to pašu ar dubultkļūdu.

Azarenka ar Viljamsu jaunāko līdz šim spēlējusi septiņas reizes, uzvarot tikai vienu spēli, kas bija viņas mīļākā turnīra (Maiami) fināls 2009. gadā. Tiesa, toreiz Viljamsai bija kājas savainojums, kā rezultātā viņa spēja uzvarēt tikai četrus geimus – 3:6, 1:6. Pēdējo reizi abas viena pret otru spēlēja pērn "US Open" 3. kārtā, Viljamsai uzvar ar 6:1, 7:6(5).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-13 01:23, pirms 12 gadiem
Shito machu es gribu redzeet

  +1 [+] [-]

, 2012-05-13 08:55, pirms 12 gadiem
Bam Bam rakstīja: Shito machu es gribu redzeet
Brauc un skaties! Biļetes ir!!!