Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šarapova atgriezīsies jaunnedēļ

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šarapova atgriezīsies jaunnedēļ
Marija Šarapova
Foto: AFP

Kādreizējā WTA ranga līdere, Krievijas tenisiste Marija Šarapova paziņojusi, ka viņas atgriešanās WTA vienspēļu turnīros notiks jaunnedēļ Varšavā. Vienspēļu turnīros Šarapova nav spēlējusi kopš pērnā gada augusta, pleca savainojuma dēļ.

Pēdējo reizi WTA vienspēļu turnīra maču Marija aizvadīja "Rogers Cup" sacensībās Kanādā pērnā gada augustā, kad pārvarēja pirmo kārtu, bet no otrās kārtas spēles atteicās pleca savainojuma dēļ, un šis savainojums viņai liedzis spēlēt līdz pat šim brīdim. Atgriezties tūrē viņa mēģināja arī agrāk, pat aizvadot vienu dubultspēļu maču Indianvelsā, tomēr vienspēlēm īsti gatava vēl nebija

"Esmu ļoti priecīga, ka varu atgriezties tūrē, un darīšu to Varšavā", vēsta Šarapova savā interneta mājaslapā. "Lai gan pēdējais laiks nemaz nav bijis viegls, tomēr ceru, ka esmu kļuvusi spēcīgāka kā psiholoģiski, tā fiziki un arī citās dzīves jomās. Vēlos pateikties visiem saviem faniem, kuri man joprojām tic. Jūsu atbalsts ir nenovērtējams. Apzinos, ka paies laiks, kamēr atkal iejutīšos tūrē, tomēr apziņa, ka beidzot esmu gatava cīnīties, uzmundrina."

Savulaik Šarapova 17 nedēļas bijusi WTA ranga līderes godā, bet pašlaik atkritusi uz 65. pozīciju. Neskatoties uz to, viņa joprojām ir pelnošākā Krievijas sportiste (nospiedoši lielākā daļa ienākumu gan ir no reklāmas pasākumiem, ne tenisa).

Izmantotie resursi:
wtatour.com