Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Džokovičam tiek vieglākā grupa Turīnā gaidāmajā "ATP Finals"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džokovičam tiek vieglākā grupa Turīnā gaidāmajā "ATP Finals"
Stefanoss Cicipass un Novaks Džokovičs maijā Romā. Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien notika "ATP Finals" izloze, kas labvēlīga bija ranga līderim Novakam Džokovičam, nokļūstot vienā kvartetā ar Stefanosu Cicipasu, Andreju Rubļovu un Kasperu Rūdu.

"ATP Finals" grupas

Zaļā grupaSarkanā grupa
Novaks DžokovičsDaniils Medvedevs
Stefanoss CicipassAleksandrs Zverevs
Andrejs RubļovsMateo Berretīni
Kaspers RūdsHuberts Hurkačs

"ATP Finals" Turīnā notiks pirmoreiz, stafeti pārņemot no Londonas, kas prestižo turnīru rīkoja no 2009. līdz 2020. gadam. Sezonas astoņi labākie punktu guvēji Itālijā sacentīsies no 14. līdz 21. novembrim.

Pieckārtējais čempions Novaks Džokovičs, kuram uzvaras gadījumā izdotos atkārtot Rodžera Federera rekordu ar sešiem tituliem, "ATP Finals" nav spējis uzvarēt kopš 2015. gada.

Džokovičs Zaļajā grupā tiksies ar 2019. gada čempionu Stefanosu Cicipasu, kuru šogad no 0:2 deficīta setos pieveica "French Open" finālā, Andreju Rubļovu (tikai otrais finālturnīrs) un debitantu Kasperu Rūdu.

Pagājušā gada čempions Daniils Medvedevs tika sarežģītākā kompānijā ar 2018. gada čempionu Aleksandru Zverevu, Itālijas pirmo numuru Mateo Berretīni un debitantu Hubertu Hurkaču.