Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kuzņecovai otrais Pekinas tituls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kuzņecovai otrais Pekinas tituls
Svetlana Kuzņecova
Foto: AFP

Krievijas tenisiste Svetlana Kuzņecova izcīnījusi otro Pekinas WTA vienspēļu turnīra titulu. Šodien finālā viņa divos setos visnotaļ pārliecinoši ar 6:2, 6:4 apspēlēja polieti Agņešku Radvansku.

Pekinas turnīrs šonedēļ iezīmējās ar daudziem pārsteigumiem. Jau pirmajā kārtā turnīrs beidzās tobrīd vēl ranga līderei Dinarai Safinai, kura piekāpās ranga 226. vietā esošai ķīnietei Šuajai Žangai. Safinas neveiksmi izmantoja Serēna Viljamsa, kura atguva ranga pirmo vietu, taču tālāk par 3. kārtu netika (zaudējums Nadjai Petrovai). Fiasko arī Serēnas māsai Venusai, kura otro reizi divu nedēļu laikā netika galā ar jauno krievieti Anastasiju Pavļučenkovu.

Pērnā gada čempione Jeļena Jankoviča arī paklupa pret ķīnieti – otrajā kārtā atzīstot Šuajas Pengas pārākumu. Otra pērnā gada fināliste Svetlana Kuzņecova tika līdz finālam, kurā tikās ar Agņešku Radvansku. Poliete, pateicoties veiksmīgam startam šajā turnīrā, atgriezusies ranga pirmajā desmitniekā.

Pirmajā setā līdzīga cīņa izpalika, jo Kuzņecova dominēja gan pie savas, gan pretinieces serves un uzvarēja ar 6:2. Lai cik tas varbūt dīvaini neizklausītos, Radvanska nespēlēja slikti, neskatoties uz tādu rezultātu, taču krieviete nospēlēja ļoti iespaidīgi uzbrukumā. Otrā seta sākumā Kuzņecova ieguva breiku, kas izrādījās vienīgais setā, un Kuzņecova uzvarēja to ar 6:4.

24 gadus vecajai Kuzņecovai šodien izdevās izcīnīt otro Pekinas turnīra titulu. Par čempioni viņa kļuva arī 2006. gadā, bet 2004. gadā un pērn finālā piedzīvoja neveiksmi. Kopumā karjerā viņai tas ir 12. vienspēļu tituls, no kuriem trīs iegūti šogad (arī Štutgartē un ''French Open''). Par uzvaru Pekinā Kuzņecova nopelnījusi 1000 ranga punktus un 775 500 ASV dolāru prēmiju, bet Radvanska iegūs 700 punktus un 387 500 dolārus.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-11 21:40, pirms 15 gadiem
Yuri rakstīja: Kuzņecova ir tik sexīga

Ja vēl to teiktu par N. Petrovu...