Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Trešais pusfinālists - Del Potro

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Trešais pusfinālists - Del Potro
Huans Martins Del Potro Foto: AFP

Par trešo "US Open'' vīriešu vienspēļu turnīra pusfinālisitu kļuvis argentīnietis Huans Martins Del Potro, kurš četros setos ar 4:6, 6:3, 6:2, 6:1 pārspēja Marinu Čiliču. Pēdējais ceturtdaļfināls starp Rafaelu Nadalu un Fernando Gonzalezu lietus dēļ netika pabeigts.

Vakar Ņujorkā bija vēss un lietains laiks, kas atstāja iespaidu uz organizatoru plāniem, un pabeigts tika tikai viens no diviem ceturtdaļfināliem.

Pirmajā spēlē tikās Huans Martins Del Potro un turnīra lielākās sensācijas autors Marins Čiličs, kurš iepriekšējā kārtā trīs setos sakāva nu jau bijušu pasaules otro raketi Endiju Mareju, kurš pērn spēlēja finālā. Mača sākumā kortā dominēja horvāts, kurš uzvarēja pirmajā setā ar 6:4. Arī otrā seta sākumā Čiličs pirmais tika pie breika, taču šoreiz pārsvaru nespēja noturēt un tika divreiz nobreikots, ar 3:6 zaudējot otro setu. Pēc tam viņa spēle pavisam pajuka un bez variantiem tika ''atdoti'' nākamie divi seti - 2:6, 1:6.

Del Potro vēl nezina, pret ko viņam būs jāspēlē pusfinālā, jo pēdējais ceturtdaļfināls netika pabeigts lietus dēļ. Mačs starp Rafaelu Nadalu un Fernando Gonzalezu tika pārtraukts otrā seta taibreikā, kad spānis bija vadībā ar 3:2. Arī pirmajā setā viss izšķīrās taibreikā, kurā ar 7:4 pārāks bija Nadals. Šis mačs tiks pabeigts šovakar pēc pirmā sieviešu pusfināla, orientējoši spēle varētu sākties ap plkst.21:00.

Izmantotie resursi:
usopen.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-11 08:40, pirms 15 gadiem
Pa manam fizuha nepietika.