Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Londonas olimpiādes programmā iekļautas tenisa jauktās dubultspēles

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Londonas olimpiādes programmā iekļautas tenisa jauktās dubultspēles
2009. gada Vimbldonas jauktu dubultspēļu čempioni - bahamietis Marks Noulzs un vāciete Anna Lēne Grēnefelde
Foto: Professional Sport

Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) paziņojusi, ka nākamajās vasaras olimpiskajās spēles, kas pēc trīs gadiem norisināsies Londonā, programmā būs iekļautas tenisa jauktās dubultspēles. Izmaiņas paredzētas arī riteņbraukšanas programmā.

Jaukto dubultspēļu iekļaušana programmā ir SOK mēģinājums palielināt olimpiādē startējošo sieviešu skaitu. Šī sporta veida iekļaušana ļaus sievietēm piedalīties sacensībās kopā ar vīriešiem.

Izmaiņas veiktas arī riteņbraukšanā. Tāpat kā pēdējā olimpiādē Pekinā, arī Londonā būs desmit distances, taču šoreiz sadalītas vienlīdzīgi - pa piecām vīriešiem un tikpat arī sievietēm. Pekinā šī attiecība bija 7 pret 3 par labu vīriešiem. Sportisti sacentīsies individuālajā sprintā, komandu sprintā, keringā, iedzīšanā un omniumā, ko var dēvēt par riteņbraukšanas daudzcīņu - tā sastāvēs no sešām dažādām riteņbraukšanas disciplīnām.

Izmantotie resursi:
canada.com

  +5 [+] [-]

, 2009-12-10 18:16, pirms 15 gadiem
NU tad Gulbis un Sevastova par medaļām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-11 08:20, pirms 15 gadiem
Dekmeijere pārī ar Dzeldi!!!

     [+] [-]

, 2009-12-11 13:33, pirms 15 gadiem
Nu tad jau Dzelde- Savchenko!!!