Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Pusfinālā arī Federers

Jānis Celmiņš

Pusfinālā arī Federers
Rodžers Federers
Foto: AP

Par otro ''US Open'' vīriešu vienspēļu turnīra pusfinālistu kļuvis Šveices tenisists un pasaules ranga līderis Rodžers Federers, kurš četros setos ar 6:0, 6:3, 6:7 (6), 7:6 (6) pieveica zviedru Robinu Sederlingu.

Jau ziņojām, ka kā pirmais "US Open" vīriešu vienspēļu turnīra pusfinālā iekļuva serbs Novaks Džokovičs, kurš četros setos apspēlēja spāni Fernando Verdasko. Otrā ceturtdaļfināla cīņā starp pasaules ranga līderi un turnīra pirmo raketi Rodžeru Federeru un turnīrā ar 12 numuru izlikto zviedru Robinu Soderlingu izšķīrās jau pieminētā Džokoviča pretinieks.

Maču iesācis pārliecinoši, Federers uzvarēja pirmajos divos spēles setos attiecīgi ar 6:0, 6:3, taču trešā taibreikā uzvara šveicietim no rokām izslīdēja (6:7) un tika spēlēts ceturtais sets. Tajā pasaules ranga līderis spēja uzvarēt (7:6) un iekļuva pusfinālā, tādejādi kļūstot par Džokoviča pretinieku.

Atlikušajos divos ceturtdaļfinālos spēkiem mērosies argentīnietis Huans Martins Del Potro un horvāts Marins Ciličs, kā arī spānis Rafaels Nadals un Fernando Gonzaless (Čīle).

Izmantotie resursi:
usopen.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 18:11, pirms 15 gadiem
Speeles saakums - vienkaarsi graujosss RF izpildiijumaa,un te nu vareeja paskatiities,ar ko sii speele izcelas atruma,viegluma,dazaadu tehnisko elementu izpildee (serves,volejs,speele pie tiikla,utt),ja to dara visaugstaakaas klases meistars. Protams,RF,sev raksturiigi,peec kaada laika,-"nolaiz tvaiku".