Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bostades finālā rīt sacentīsies Vozņacki un Martineza Sančeza

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bostades finālā rīt sacentīsies Vozņacki un Martineza Sančeza
Karolīna Vozņacki
Foto: AP

Bostades (Zviedrija) WTA turnīra finālā iekļuvusi pirmā rakete dāniete Karolīna Vozņacki, kura trīs setos pieveica itālieti Flaviju Pennetu un Spānijas pārstāve Marija Hosē Martineza Sančeza, kura divos setos bija pārāka par argentīnieti Žizelu Dulko.

Par Bostades turnīra titulu rīt sacentīsies turnīra pirmā rakete dāniete Karolīna Vozņacki un spāniete Marija Hosē Martineza Sančeza. Vozņacki šodien pirmo reizi karjerā tikās ar itālieti Flaviju Pennetu. Dānietei, pretēji vairumam ekspertu prognožu, bija nepieciešami trīs seti, lai izcīnītu uzvaru - 6:3, 4:6, 6:2. Pirms tam kortā dienas pirmajā pusfinālā devās argentīniete Žizela Dulko un spāniete Martineza Sančeza, kas bija šī gada Bogotas turnīra fināla atkārtojums. Tāpat kā gada sākumā, arī šoreiz pārāka divos setos bija spāniete, kura pirmajā setā uzvarēja ar 7:5, bet otrajā atguva breika deficītu un bija pārāka ar 6:4. Vozņacki un Martinezai Sančezai tā būs pirmā savstarpējā tikšanās.

''COLLECTOR SWEDISH OPEN WOMEN''

Pusfinālu rezultāti
(1) Caroline Wozniacki - (3) Flavia Pennetta 6:3, 4:6, 6:2
María José Martínez Sánchez – Gisela Dulko 7:5, 6:4

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja