Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs: "Atgriezīšos labāks un stiprāks"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejs: "Atgriezīšos labāks un stiprāks"
Endijs Marejs
Foto: AFP

Opitmismu pēc vakar piedzīvotā negaidītā zaudējuma horvātam Marinam Čiličam ''US Open'' vienspēļu turnīra 4. kārtā nav zaudējis skots Endijs Marejs, kurš izteicies, ka šis zaudējums viņu padarīs vēl spēcīgāku.

Pērn Marejs Ņujorkā sasniedza savu pirmo ''Grand Slam'' finālu, kurā trīs setos piekāpās Rodžeram Federeram. Šogad viņš tika pieskaitīts pie šī turnīra favorītiem, taču viņam nav izdevies sasniegt pat ceturtdaļfinālu, jo vakar viņš 4.kārtā ļoti negaidīti bez ierunām kapitulēja Horvātijas pirmajam numuram Marinam Čiličam - 5:7, 2:6, 2:6. Pirmajā setā skotam, kurš pēc šī zaudējuma atdos Rafaelam Nadalam pirms mēneša atņemto ranga 2.vietu, neizmantoja divas setbumbas.

''Spēle man bija liela vilšanās, bet nešaubos, ka atgriezīšos stiprāks. No šī zaudējuma mācīšos tāpat kā no citiem zaudējumiem. Domāju, ka nākamgad būšu vēl labāks un spēcīgāks nekā šogad. Spēlēju slikti un nebiju pelnījis uzvarēt. Tenisa jomā šis zaudējums man noteikti karjerā ir lielākā vilšanās. Spēli sāku labi, bet pēc tam pieļāvu ļoti daudz muļķīgu kļūdu un, nokļuvis iedzinējos, vairs nevarēju atspēlētīes,'' tā vakardienas neveiksmi komentēja Marejs.

Neskatoties uz zaudējumu, Marejs uzskata, ka šī sezona viņam izdevusies gana laba, atskaitot sniegumu ''Grand Slam'' turnīros, kas skotu pašu nav apmierinājis. Savukārt Mareja pāridarītājs, 20 gadus vecais Čiličs, savas karjeras pirmajā ''Grand Slam'' ceturtdaļfinālā tiksies ar vēl vienu jauno uzlēcošo zvaigzni - argentīnieti Huanu Martinu Del Potro.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2009-09-09 12:38, pirms 15 gadiem
jau to saki 3o reizi!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-09 12:44, pirms 15 gadiem
Nebija jau nemaz tā, ka Gulbis nospēlēja baigi labāk pret Mareju 1. raundā, vnk pats Marejs izskatās, ka pazaudējis formu. Nepārliecinošs jau no pirmā raunda, likumsakarīga zaude.

     [+] [-]

, 2009-09-09 12:45, pirms 15 gadiem
tā arī būs,Marejs vēl progresēs!

     [+] [-]

, 2009-09-09 13:45, pirms 15 gadiem
Mareja pēcspēles komentārs ir patiess piemērs kā jāmāk sadzīvot ar neveiksmēm.Tāpēc viņš ir TOP spēlētājs ,kurš var citam patikt vai nepatikt!Mūsu izcilajiem aprakstniekiem pat nerodas iespējas no Gulbja dabūt kādu tiešo runu ,jo Jūsu profesionālais līmenis ir nekāds ,ir laiks par to padomāt "dzeltenās spalvas brāļi".Raksta autoram nosaukt Del Potro ,arī Ciliču, par "jauno uzlecošo zvaigzni" nepieklājās būt par tenisa ekspertu portālā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 17:14, pirms 15 gadiem
''Atgriezissos labaks un stipraks. ssito jau kartejo reizi Marejs saka.