Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Šavaja sasniegusi Budapeštas turnīra ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šavaja sasniegusi Budapeštas turnīra ceturtdaļfinālu
Agnesa Šavaja
Foto: AFP

Budapeštas WTA turnīra ceturtdaļfinālā iekļuvusi Ungārijas pirmā rakete Agnesa Šavaja, kura trīs setos ar 7:6(2), 5:7, 7:5 spēja pieveikt itālieti Tatjanu Garbinu un rīt spēkosies ar Šveices pārstāvi Timeju Bačsinski.

Budapeštā šodien tika pabeigta otrās kārtas izspēle, un noskaidrotas visas ceturtdaļfinālistes. Par lielu prieku vietējai publikai par titulu turpina cīnīties labākā Ungārijas tenisiste Agnesa Šavaja. Šodien viņa tikās ar itālieti Tatjanu Garbinu. Pirmajā setā Šavajai izdevās atspēlēt divu breiku deficītu un gūt panākumu taibreikā. Lai arī tika zaudēts otrais sets, Šavaja spēja saņemties un gūt panākumu izšķirošajā trešajā setā, uzvarot mačā ar 7:6(2), 5:7, 7:5. Par vietu pusfinālā viņa spēkosies ar šveicieti Timeju Bačsinski, kurai iekļūšana ceturtdaļfinālā jau ir atzīstams panākums. Abas līdz šim ir tikušās vienu reizi. Pirms pāris gadiem Parīzē trīs setos pārāka bija ungāriete.

Ceturtdaļfinālu sasniegusi vēl viena Šveices pārstāve – ar pirmo numuru izliktā Petija Šnīdere, kurai rīt jātiekas ar krievieti Aļisu Kļejbanovu. Pagājušā gada čempiones Alizē Kornē pāridarītāja Šahara Pēra no Izraēlas tiksies ar ukrainieti Aļonu Bondarenko, bet pēdējā ceturtdaļfinālā spēkosies divas neizliktās tenisistes – Edina Galovitsa un Petra Martiča.

''GDF SUEZ GRAND PRIX''

2. kārtas rezultāti
(1) Patty Schnyder – Maria Elena Camerin 6:3, 6:2
(4) Agnes Szavay – Tathiana Garbin 7:6(2), 5:7, 7:5
(5) Alisa Kleybanova – Kateryna Bondarenko 4:6, 6:4, 6:4
Timea Bacsinszky – Patricia Mayr 0:6, 6:3, 6:4

Ceturtdaļfinālu pāri
(1) Patty Schnyder – (5) Alisa Kleybanova
(4) Agnes Szavay – Timea Bacsinszky
(6) Alona Bondarenko – Shahar Peer
Edina Gallovits – Petra Martic

Atšķirībā no Budapeštas, Bostādē (Zviedrija) jau noslēgušās ceturtdaļfinālu cīņas, un zināmas pusfinālistes. Labāko četru tenisistu pulkā iekļuvusi WTA 9.rakete dāniete Karolīna Vozņacki, kura turnīrā izlikta ar pirmo numuru. Šodien Vozņacki sanāca negaidīti grūta spēle ar krievieti Mariju Kiriļenko, kuru viņa diezgan pārliecinoši bija pieveikusi abās līdzšinējās savstarpējās spēlēs, kopumā četros setos zaudējot tikai sešus geimus. Šodien gan izvērtās līdzīga spēle. Pirmajā setā dāniete bija pārāka ar 7:5, bet otrajā Kiriļenko bija vadībā ar 5:3 un viņai bija iespēja ar savu servi nodrošināt uzvaru setā, taču viņa to nespēja, pēc tam līdzīgā situācijā pie 6:5 bija Vozņacki, taču arī viņai nesekmējās izservēt uzvaru. Taču sekojošajā taibreikā Vozņacki tomēr spēja gūt panākumu un uzvarēt mačā ar 7:5, 7:6(4).

Par vietu finālā Vozņacki rīt sacentīsies ar itālieti Flaviju Pennetu, kura visnotaļ viegli divos setos ar 6:4, 6:2, pārspēja krievieti Allu Kudrjavcevu. Otru pusfināla pāri veidos divas tenisistes, kuras šodien spēja uzveikt favorītes – attiecīgi Žizela Dulko, kura trīs setos pieveica Dominku Cibulkovu un Marija Hosē Martineza Sančeza, kura arī guva panākumu trīs setos, pieveicot Karlu Suarezu Navarro.

''COLLECTOR SWEDISH OPEN WOMEN''

Ceturtdalfinālu rezultāti
(1) Caroline Wozniacki – Maria Kirilenko 7:5, 7:6(4)
Gisela Dulko – (2) Dominika Cibulkova 6:7(5), 6:3, 7:6(6)
(3) Flavia Pennetta – Alla Kudryavtseva 6:4, 6:2
María José Martínez Sánchez – (7) Carla Suarez Navarro 4:6, 6:3, 6:0

Pusfinālu pāri
(1) Caroline Wozniacki - (3) Flavia Pennetta
Gisela Dulko – María José Martínez Sánchez

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja