Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vikmaijerei veikta operācija, dalība "French Open" neskaidra

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vikmaijerei veikta operācija, dalība "French Open" neskaidra
Janīna Vikmaijere
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas otrajai raketei, Janīnai Vikmaijerei, vakar veikta elkoņa operācija, pēc kuras radušās šaubas par viņas izredzēm būt gatavai laikā, lai paspētu uz ''French Open'', kas sāksies jau pēc divām nedēļām.

20 gadus vecā tenisiste, kura rangā ieņem 12. vietu, izlēmusi gulties uz operāciju galda pēc tam, kad sāpes kreisajā elkonī kļuvušas neciešamas. Vikmaijeres pārstāvis atklājis, ka šī savainojuma pirmssākumi meklējumai pirms astoņiem gadiem notikušajā satiksmes negadījumā, kad topošo sportisti aizskārusi braucoša mašīna.

Pērnā gada ''US Open'' pusfināliste atsaukusi dalību no Madrides ''Premier'' turnīra, kas sākās vakar, lai varētu veikt operāciju. Pagaidām nav skaidrs, vai viņa būs gatava uz ''French Open'', kas sāksies 23. maijā. Atlabšana no šādām operācijām parasti prasa aptuveni desmit dienas.

Izmantotie resursi:
AP