Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Udāna: ''Pēc pirmā seta sāku spēlēt labāk''

Udāna: ''Pēc pirmā seta sāku spēlēt labāk''
Melānija Udāna
Foto: AFP

ASV tenisiste Melānija Udāna pēc iekļūšanas ''US Open'' ceturtdaļfinālā, kur ceturtajā kārtā Udāna pārspēja krievieti Nadeždu Petrovu trijos setos ar 1:6, 7:6(2), 6:3, atzina, ka pēc neveiksmīgā pirmā seta spējusi saņemties un uzlabot savu spēli.

Līdz šim 17 gadus vecā ASV tenisiste Melānija Udāna ir lielākais turnīra pārsteigums, jo ceļā uz ceturtdaļfinālu sportiste ir pieveikusi Jeļenu Dementjevu un Mariju Šarapovu, kuras pirms turnīra tika sauktas par vienām no galvenajām favorītēm uz uzvaru ''US Open''. Tagad sportiste iekļuvusi arī ceturtdaļfinālā, jo vakar Udāna cīņā par iekļūšanu tajā pārspēja Nadeždu Petrovu trijos setos ar 1:6, 7:6(2), 6:3.

Pēc spēles sportiste atklājusi, ka visas cīņas gaitā ticējusi saviem spēkiem: ''Jau pirms turnīra zināju, ka varu cīnīties ar visām sportistēm šeit. Pēc uzvarām par Dementjevu un Šarapovu manī ir pietiekami liela ticība pār saviem spēkiem, tāpēc šodien pēc zaudētā pirmā seta es turpināju cīnīties un spēlēt savu spēli. Zināju, ka ja cīnīšos, cik varu un spēlēšu ar maksimālu atdevi, tad spēšu panākt pozitīvu rezultātu. Man izdevās aizmirst neveiksmīgo man pirmo setu un otro jau es sāku kā būtu iesākusi pilnīgi jaunu spēli. Trešajā setā jau es sev ļoti ticēju, jo biju uzvarējusi otrajā. Es zinu, ka varu uzvarēt un ar tādu domu arī spēlēju, jo tad man arī viss izdodas.''

Izmantotie resursi:
usopen.org

     [+] [-]

, 2009-09-08 09:18, pirms 15 gadiem
Malace! Mums kā latviešiem dikti tas iet pie sirds!

     [+] [-]

, 2009-09-08 13:33, pirms 15 gadiem
Spēlē vareni!

     [+] [-]

, 2009-09-08 15:14, pirms 15 gadiem
Kas viņa kāda francūziete, ka raksta Udāna? Varbūt vēl Udēna? Nu , jo trakāk, jo labāk, viņai taču senči arī jenkiji. Melanie Oudin.