Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Klijstersai sensacionāls zaudējums Marbeljā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Klijstersai sensacionāls zaudējums Marbeljā
Kima Klijstersa
Foto: http://www.andaluciatennis.com

Pārsteidzošu zaudējumu Marbeljas (Spānija) WTA „International” sērijas tenisa vienspēļu turnīra 2. kārtā šodien cietusi beļģiete Kima Klijstersa, kura trijos setos piekāpās ranga trešā simta pārstāvei, spānietei Beatrisai Garsijai Vidaganijai – 5:7, 6:4, 4:6.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Klijstersa triumfēja Maiami turnīrā un rangā pakāpās uz 10. vietu., bet jau šonedēļ viņa devās uz Spāniju, lai piedalītos WTA „International” sērijas sacensībās Marbeljā. Daudziem Klijstersas lēmums spēlēt šajā turnīrā šķita pārsteidzošs un, kā izrādījās vēlāk, lieli panākumi izpalika.

Jau vakar turnīra pirmajā kārtā Klijstersa krietni pamocījās ar rumānieti Aleksandru Dulgeru, uzvarot tikai saspringtā triju setu spēlē 6:4, 6:7(1), 6:2. Pēc šīs spēles Klijstersa atzina, ka ir grūti pierast pie spēlēšanas uz māla – uz šī seguma viņa nebija spēlējusi trīs gadus. „Uzvara šajā turnīrā nav galvenais. Svarīgākais ir sagatavoties „French Open” un labi nostartēt tajā”, vakar sacīja Klijstersa.

Šodien gatavošanās „French Open” Marbeljas turnīra ietvaros Klijstersai beidzās, kaut arī to negaidīja neviens. Viņas pretiniece šodien bija 21 gadu vecā spāniete Beatrisa Garsija Vidaganija, kura WTA rangā ieņem 258. vietu, kas ir arī viņas labākā pozīcija rangā. Sacensības viņa bija uzsākusi no kvalifikācijas, bet pirmajā kārtā bija pratusi uzvarēt vācieti Kristinu Baruā. Šīsdienas spēlē Klijstersa ātri tika vadībā ar breiku, taču pirmā seta izskaņā neizmantoja trīs setbumbas un zaudēja to. Otrajā setā beļģiete revanšējās, bet izšķirošajā atkal cieta neveiksmi - 5:7, 6:4, 4:6. Garsijas Vidaganijas nākamā pretiniece būs itāliete Sāra Errani.

Citām favorītēm turnīrs izvērties sekmīgāks. Ceturtdaļfinālu sasniegusi gan baltkrieviete Vikrorija Azarenka, gan itāliete Flavija Penneta un pērnā gada fināliste, mājiniece Karla Suaresa Navarro. Par vietu pusfinālā Azarenka tiksies ar spānieti Mariju Hosē Martinesu Sančesu, Pennetas pretiniece būs rumāniete Simona Halepa, bet Suaresa Navarro spēkosies ar vācieti Tatjanu Maleku.

„Andalucia Tennis Experience”, 2. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Victoria Azarenka - Estrella Cabeza Candela6:2 6:4
(2) Flavia Pennetta - Laura Pous Tio6:2 6:2
Beatriz Garcia Vidagany - (3) Kim Clijsters7:5 4:6 6:4
Tatjana Malek - (4) Aravane Rezai6:4 6:2
(5) Maria Jose Martinez Sanchez – Alberta Brianti6:0 6:2
Sara Errani - (7) Anabel Medina Garrigues6:1 7:6(1)
(8) Carla Suarez Navarro - Polona Hercog6:4 7:6(2)
Simona Halep - Sorana Cirstea6:4 7:6(4)

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

  +4 [+] [-]

, 2010-04-08 22:28, pirms 14 gadiem
Tāds ir sports.Gādās arī tā.