Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Madrides turnīrs nespēj pretoties Šarapovas valdzinājumam, piešķir viņai "wild card"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Madrides turnīrs nespēj pretoties Šarapovas valdzinājumam, piešķir viņai "wild card"
Marija Šarapova ar Madrides turnīra čempiones trofeju pirms trim gadiem
Foto: AP/Scanpix

Prestižais Madrides turnīrs ("Premier Mandatory") kļuva par otro turnīru pēc Štutgartes, kas piešķīra "wild card" šobrīd diskvalificētajai Krievijas tenisa superzvaigznei Marijai Šarapovai.

Pieckārtējā "Grand Slam" čempione pirmās sacensības pēc 15 mēnešu diskvalifikācijas par meldonija lietošanu aizvadīs aprīļa beigās Štutgartē. Tā kā Šarapova šobrīd vairs neatrodas reitingā, vienīgā iespēja piedalīties turnīros ir ar "wild card" jeb īpašajiem ielūgumiem.

Šarapova esot lūgusi Madrides turnīra "wild card", ko arī saņēmusi. Lielā turnīra pārstāvju skaidrojumi izceļ acīmredzamo – Šarapovas atrašanās Spānijas galvaspilsētā rīkotajā turnīrā sekmēs biļešu tirdzniecību un vairos interesi par vienu no māla sezonas nozīmīgākajiem turnīriem, kas sāksies 5. maijā.

"Marija ir viena no pēdējo 15 gadu labākajām spēlētājām un arī bijusī šī turnīra čempione [Šarapova uzvarēja 2014. gadā]. Viņa vienmēr Madridē spēlē labi. Esmu pārliecināts, ka Šarapova kortos atgriezīsies ar lielu motivāciju un vēlmi pirmajos turnīros pēc atgriešanās nospēlēt labi," pauda turnīra direktors Manolo Santana.

Tikmēr sacensību prezidents Žerārs Cobanians norādīja mārketinga faktoru: "Šarapova ir viena no tām tenisistēm, kuru visi tenisa fani vēlas redzēt. Viņas klātbūtne "Caja Magica" [turnīra norises vieta] ir lieliskas ziņas turnīram, faniem un arī Madrides pilsētai."

Izmantotie resursi:
Maria Sharapova to play in the 2017 Mutua...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 20:49, pirms 8 gadiem
Lieliski! Es ar vēlos redzēt un dzirdēt Mašku!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 22:18, pirms 8 gadiem
Laikam jau viss lielākais meldonija upuris... Jāgaida vēl Azarenka un WTA izskatīsies jau pieklājīgi.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-09 09:09, pirms 8 gadiem
turnīra menedžerim laba gaume un zināšanas biznesa lietās