Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Parīzē daudz izstāšanos, nespēlēs arī Kanepi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Parīzē daudz izstāšanos, nespēlēs arī Kanepi
Kaja Kanepi
Foto: Reuters/Scanpix

Parīzes WTA "Premier" sērijas vienspēļu tenisa turnīrs saņēmis vairākus atteikumus. Francijas galvaspilsētā notiekošajās sacensībās nepiedalīsies arī Igaunijas labākā tenisiste Kaja Kanepi.

Vēl pirms turnīra sākuma par nespēlēšanu paziņoja ar 5. numuru izliktā vāciete Sabīne Liziki. Viņa nedēļas nogalē Federācijas kausa mačos Štutgartē saķērusi vīrusu.

Pleca savainojuma dēļ Parīzē nespēlēs Igaunijas labākā tenisiste Kaja Kanepi. Viņai veselības problēmas vēl kopš "Australian Open". Brisbenā uzvarējusī Kanepi pērn Francijas galvaspilsētā tika līdz pusfinālam, kas nozīmē neaizstāvētus 320 punktus.

Vakar 1. kārtas spēlē pret Cvetanu Pironkovu otrajā setā muguras sāpju dēļ izstājās "French Open" čempione Na Lī. Ķīniete pirmajā setā atspēlējās no 0:5, bet vēlāk zaudēja taibreikā ar 5:7. Otrajā partijā viņa bija iedzinējos ar 2:3, kad nolēma spēli neturpināt.

Līdz spēlēšanai nemaz nav tikusi bijusī ranga līdere Jeļena Jankoviča. Serbiete, kura Parīzē bija izlikta ar 4. numuru, Federācijas kausā Beļģija sastiepa kreisās kājas augšstilbu: "Cerēju, ka pēc apārstēšanas varēšu spēlēt, taču tas diemžēl nebūs iespējams."

Parīzē ar pirmo numuru izlikta Marija Šarapova, bet otrās raketes gods Francijas labākajai tenisistei Marionai Bartoli (viena no retajām, kura nespēlēja Federācijas kausā). Abas no 1. kārtas brīvas. Piebilstams, ka pērn izcīnīto titulu aizstāvēt nav ieradusies Petra Kvitova.

Turnīram līdzi palīdz sekot Eurosport tiešraides.

”20e Open GDF SUEZ” WTA Premier sieviešu vienspēļu turnīrs. Parīze, Francija.

1. kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
Tsvetana Pironkova - (3) Na Li7:6(5) 3:2 Li izstājās
Yanina Wickmayer - (4) Jelena JankovicWickmayer uzvara bez cīņas
(6) Julia Goerges - Shahar Peer6:1 6:3
(9) Angelique Kerber - Lucie Safarova6:2 7:6(3)
Chanelle Scheepers - Polona Hercog6:2 6:2
Petra Martic - Greta Arn6:4 6:4
Mona Barthel - Barbora Zahlavova Strycova6:3 6:2
Petra Cetkovska - Alberta Brianti6:3 6:3

Atlikušās 1. kārtas spēles

Spēle
(7) Roberta Vinci - Simona Halep
(8) Anabel Medina Garrigues - Pauline Parmentier
Jarmila Gajdosova - Monica Niculescu
Varvara Lepchenko - Christina McHale
Klara Zakopalova - Alize Cornet
Kristina Barrois - Bethanie Mattek-Sands

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...