Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vozņacki izglābjas, bet pēc tam izlaiž uzvaru pret Pennetu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vozņacki izglābjas, bet pēc tam izlaiž uzvaru pret Pennetu
Flavija Penneta
Foto: Reuters/Scanpix

WTA ranga līdere Karolīna Vozņacki neaizstāvēs arī Pekinas "Premier" titulu, jo viņa šodien ceturtdaļfinālā kļūdām un neizmantotām iespējām bagatā spēlē zaudēja itālietei Flavijai Pennetai – 6:3, 1:6, 6:7(2).

Vozņacki pirms šodienas spēles ar Pennetu bija tikusi galā visās piecās iepriekšējās spēlēs, pēdējo no tām šogad Dohā uzvarot ar 6:2, 6:0. Arī šodienas mačs dānietei sākās ļoti labi, taču tad pēkšņi viņa izslēdzās.

Ar 6:3 uzvarējusi pirmo setu, Vozņacki otrā seta pirmajā geimā tika pie trim breikbumbām. Nospēlējot sev ierasti pasīvi, viņa tika sodīta. Penneta labprāt spēlē uzbrukuma tenisu un to darīja arī šoreiz, kas atmaksājās. Otrajā geimā Vozņacki zaudēja savu servi un pēc tam zaudēja arī interesi par otro setu – 0:6.

Trešajā setā Penneta turpināja teicami uzbrukt no abām pusēm, kamēr Vozņacki turpināja kļūdīties, pie tam saviem augstajiem standartiem neierasti daudz. Itāliete viegli tika priekšā ar 4:1. Septītajā geimā pēc Flavijas bekhenda auta Vozņacki tika atpakaļ spēlē – 3:4. Tomēr lielas jēgas no tā nebija, jo nākamajā geimā atkal daudz kļūdu.

Pie 5:3 Penneta servēja par uzvaru mačā, taču nespēja tikt galā ar šo uzdevumu. Pie 6:5 par uzvaru servēja Vozņacki, taču arī viņai neizdevās noturēt savu servi. Pie tam Vozņacki bija priekšā ar 6:5, 30:0. Tādējādi viss izšķīrās taibreikā. Tajā dānietei variantu nebija – Pennetas uzvara ar 7:2.

Penneta pusfinālā spēlēs pret Agņešku Radvansku. Poliete ar 6:3, 3:2 pieveica šonedēļ lieliski spēlējušo Anu Ivanoviču. Serbiete otrajā setā izstājās muguras savainojuma dēļ. Bijusī ranga līdere pēc spēles atklāja, ka ar muguras sāpēm cīnījusies visu nedēļu, bet medikamenti nav palīdzējuši.

Radvanska, kura uzvarējusi astoņas spēles pēc kārtas, ir bijusi pārāka divos no trim mačiem pret Pennetu. Pēdējā no tām bija 6:3, 6:0 sagrāve pērn Dubaijā.

Pusfinālā negaidīti iekļuvusi arī rumāniete Monika Nikulesku, kura šodien vairāk nekā divarpus stundu ilgā cīņā pieveica 2005. gada čempioni Mariju Kiriļenko. Krieviete bija vadībā ar setu un breiku, taču nespēja nosargāt pārsvaru. Nikulesku uzvara ar 3:6, 6:3, 6:4.

Rumāniete pirmo reizi iekļuvusi "Premier" turnīra pusfinālā un nopelnītie ranga punkti ļaus sasniegt jaunu rekordvietu rangā – Nikulesku pirmdien pirmo reizi ielauzīsies Top 40. Jāpiebilst, ka Nikulesku līdz pusfinālam aizcīnījusies no kvalifikācijas. Pamatturnīra 1. kārtā viņa ar 6:4, 6:0 sagrāva Ķīnas pirmo raketi Na Lī. Nikulesk unākamā pretiniece būs vāciete Andrea Petkoviča.

”China Open” WTA Premier turnīrs. Pekina (Ķīna)

Ceturtdaļfināli

SpēleRezultāts
Flavia Pennetta - (1) Caroline Wozniacki3:6 6:1 7:6(2)
(9) Andrea Petkovic - (13) Anastasia Pavlyuchenkova6:3 7:6(2)
(11) Agnieszka Radwanska - Ana Ivanovic6:3 3:2 (Ivanoviča izstājās)
Monica Niculescu - Maria Kirilenko3:6 6:3 6:4

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-07 14:37, pirms 13 gadiem
ta tam bij jabut. Pie koef. 8 nepaspeju ulikt 100nieku. Iesaldeja likmi! Sodien nr1 tikai pa lielam aizsargajas

     [+] [-]

, 2011-10-07 15:11, pirms 13 gadiem
kkā gada otrā puse vinjai nepārliecinoša

     [+] [-]

, 2011-10-07 15:35, pirms 13 gadiem
Malacis Flavia. Atsevišķās spēlēs, kad viņai uz korta izdodas viss, viņa ir spējīga uzvarēt jebkuru pasaules tenisisti.

Žēl Marijas Kiriļenko. Ļoti gribējās viņu redzēt 1/2 finālā rīt no rīta.

     [+] [-]

, 2011-10-07 15:51, pirms 13 gadiem
Penneta patlaban laiž dubultspēli. Spēka laikam vēl daudz.

     [+] [-]

, 2011-10-07 16:23, pirms 13 gadiem
Vakar, cik redzēju, Pjotrs atkal skrēja uz korta. Treneris ir jau pasūtīts māju tālāk vai arī viņam tik sparinga loma? Kamēr neatrisinās šīs attiecības, nekas nemainīsies. Domāju, ka Karo to labi zin

     [+] [-]

, 2011-10-07 21:02, pirms 13 gadiem
jap, problēmu viņai daudz, un pati galvenā psiholoģija! Kamēr nesakārtos galvu nekas labs nav gaidāms!
nicks rakstīja: Vakar, cik redzēju, Pjotrs atkal skrēja uz korta. Treneris ir jau pasūtīts māju tālāk vai arī viņam tik sparinga loma? Kamēr neatrisinās šīs attiecības, nekas nemainīsies. Domāju, ka Karo to labi zin
domāju tas viss ir fufelis par jauno treneri! Pjotrs vienkārši kautko izspļāva dusmu brīdī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja