Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Sančesa izjauc Serbijas finālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sančesa izjauc Serbijas finālu
Marija Hosē Martinesa Sančesa
Foto: AFP/Scanpix

Jelenas Jankovičas pretiniece Romas turnīra finālā būs Spānijas pirmā rakete Marija Hosē Martinesa Sančesa, kura otrajā pusfinālā ar 6:4, 6:2 pārspēja serbieti Anu Ivanoviču, iekļūstot savā pirmajā ''Premier'' kategorijas turnīra finālā.

Maču ar dubultbreiku un 3:0 vadību sāka Sančesa, kuras spēle Ivanovičai pirmajos geimos deva vairāk jautājumu nekā atbilžu. Variējot ar spēli no gala līnijas un neprognozējamiem dropšotiem, spāniete dzina serbieti izmisumā. Vienu breiku Ivanoviča atspēlēja, taču otru nespēja, līdz ar to pirmajā setā uzvarēja Sančesa – 6:4.

Arī otrais sets sākās ar graujošu Sančesas sniegumu – 4:0 pirmajos geimos. Gluži tāpat kā pirmajā setā, arī šoreiz Ivanoviča vienu breiku atspēlēja, taču uz neko vairāk nebija spējīga, mača turpinājumā vēlreiz zaudējot savu servi – 2:6 otrajā setā.

28 gadus vecā Sančesa pirmo reizi iekļuvusi tik nozīmīga turnīra finālā, kurā tiksies ar divkārtējo Romas čempioni Jeļenu Jankoviču. Savstarpējās spēlēs 1-1.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 22:26, pirms 14 gadiem
Jankoviča domā ar galvu un, pa lielam, viņu neiedzīs izmisumā. Bet spēlei jābūt interesantai.
Skaists teniss Marijas izpildījumā. Big hitters vienkārši nesaprot ko likt pretī.