Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vācija iegūst vēl vienu WTA turnīru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vācija iegūst vēl vienu WTA turnīru
Sāra Erani kļuvusi par Barselonas turnīra pēdējo čempioni
Foto: AFP/Scanpix

Vācijai šogad būs divi WTA turnīri. Bez "Premier" sērijas sacensībām Štutgartē šajā valstī notiks arī "International" līmeņa turnīrs Nirnbergā.

Jaunais turnīrs kalendārā aizstās līdz šim notikušās sacensības Barselonā un uz māla seguma notiks no 10. līdz 16. jūnijam – uzreiz pēc "French Open", kad jau sākas zāliena sezona. Spānijā turnīrs parasti notika aprīlī.

WTA turnīrs Barselonā tika rīkots sešus gadus. Turnīra debijā 2007. gadā nepārspēta palika amerikāniete Megana Šonesija, bet nākamajā gadā titulu ieguva Marija Kiriļenko. Kopš tā laika Spānijā bija Itālijas dominance – divreiz uzvarēja Roberta Vinči, bet pa reizei Frančeska Skjavone un Sāra Erani.

Vēl viena izmaiņa jau tā pārmaiņām bagātajā kalendārā ir Marokā rīkotā WTA "International" sērijas turnīra pārcelšana no Fesas uz Marakešu. Segums gan paliek nemainīgs – māls.

Izmantotie resursi:
Tennis Nachrichten | tennisnet.com Deutschland

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja