Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Bārtija atsauc dalību no Indianvelsas un Maiami turnīriem

Rolands Eliņš

Bārtija atsauc dalību no Indianvelsas un Maiami turnīriem
Ešlija Bārtija. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Pasaules pirmā rakete Ešlija Bārtija atsauca savu dalību no Indianvelsas "WTA 1000" un Maiami "WTA 1000" turnīriem, lai pienācīgi atgūtos pēc Austrālijas atklātā čempionātā.

Austrālijas tenisiste Maiami turnīrā varēja cīnīties par uzvaru šajā turnīrā trešo gadu pēc kārtas, taču paziņojumā norādīja, ka viņa jūtās sarūgtināta par dalības atsaukšanu, jo viņai nepieciešams ilgāks laiks, lai sagatavotu savu ķermeni nākamajām spēlēm pēc uzvaras Austrālijas atklātajā čempionātā.

"Diemžēl mans ķermenis nav pietiekoši atguvies pēc "Australian Open" tā, kā es to vēlētos, tāpēc es nevarēju pietiekoši labi sagatavoties Indianvelsai un Maiami," teica tenisiste. "Nedomāju, ka esmu pašlaik tajā fiziskajā formā, lai uzvarētu šajās sacensībās, tāpēc nolēmu izstāties."

Bārtija norādīja, ka cer būt gatava spēlēt Austrālijas komandā Billijas Džīnas Kingas kausā 1.aprīlī, kad austrālietēm paredzētas spēles pret Slovākijas tenisistēm.

"Mans mērķis ir pārstāvēt valsti gaidāmajām Billijas Džīnas Kausā aprīli," stāstīja tenisiste. "Pēc tam, kad izlaidu Kingas kausu pagājušajā gadā, nevaru sagaidīt brīdi, kad atkal varēšu vilkt mugurā Austrālijas komandas krāsas."

Austrālietes rēķinā pēc uzvaras Austrālijas atklātajā čempionātā no četriem "Grand Slam" turnīriem pietrūkst vien uzvaras ASV atklātajās meistarsacīkstēs.