Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Safinu turpina vajāt muguras savainojums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Safinu turpina vajāt muguras savainojums
Dinaras Safinas pēdējā spēle bija pret Mariju Kiriļenko "Australian Open'' turnīrā
Foto: AFP/Scanpix

Bijusī WTA ranga līdere, Krievijas tenisiste Dinara Safina, nav spējusi atgūties no janvārī atsvaidzinātā muguras savainojuma un nepiedalīsies jaunnedēļ Indianvelsā (ASV) startējošā ''Premier'' sērijas turnīrā, par ko sportiste paziņojusi savā mājas lapā.

23 gadus vecā Safina ar muguras problēmām saskārās pagājušā gada beigās. Bija bažas par to, ka viņa nevarēs piedalīties ''Australian Open''. Melburnā krieviete tomēr startēja, taču, kā vēlāk izrādījās, nesekmīgi. Ar nepārliecinošu spēli tika līdz 4. kārtai, kurā viņai turnīrs beidzās pēc nepilna viena seta pret tautieti Mariju Kiriļenko. Safina izstājās, jo atkal spēlēt neļāva mugura.

Šī savainojuma dēļ Dinara šogad vairs nav piedalījusies nevienā turnīrā. Viņas atgriešanās bija plānota jaunnedēļ Indiandvelsā, kur notiks viens no diviem ''Premier'' kategorijas turnīriem šomēnes. Nākamais Maiami. Pērn Indianvelsā (turnīra balvu fonds 4,5 miljonu ASV dolāru) Safina tika līdz ceturtdaļfinālam, kas nozīmē, ka šogad netiks aizstāvēti vēl 250 punkti. Safinas atgriešanās ranga pirmajā pozīcijā līdz ar to kļūst vēl problēmātiskāka.

Safina cer atgriezties sacensību apritē jau pieminētajā Maiami turnīrā, kas sāksies 23. martā.

Izmantotie resursi:
dinarasafina.com