Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vozņacki triumfē Tokijā

Vozņacki triumfē Tokijā
Karolīna Vozņacki
Foto: AFP/Scanpix

Par Tokijas (Japāna) WTA „Premier” tenisa turnīra vienspēļu uzvarētāju šodien kļuvusi Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki, kura finālā ar 1:6, 6:2, 6:3 uzveica krievieti Jeļenu Dementjevu un ieguva savu 11. titulu karjerā.

Par Tokijas fināla spēles nelielu favorīti tika uzskatīta dāniete Karolīna Vozņacki, taču pašā mača sākumā argumenti pret turnīra septīto numuru, krievieti Jeļenu Dementjevu viņai nebija - sākums 0:4, bet setā zaudēts ar 1:6. Tomēr cīņa vēl nebija galā - pasaules otrā rakete un sacensībās ar pirmo numuru izliktā Vozņacki otrajā setā spēja pārliecinoši revanšēties - 6:2. Izšķirošais sets iesākās līdzīgi, taču pie rezultāta 3:3 bumbiņu tīklā sita Dementjeva, kas dānietei deva breiku un vadību ar 4:3. Devītajā geimā atkal slikti nospēlēja Krievijas sportiste - divas dubultkļūdas pēc kārtas, ieskaitot mačbumbas izspēli, nozīmēja Karolīnas Vozņacki uzvaru Tokijas WTA „Premier” turnīrā.

"Zināju, ka šis būs grūts mačs. Mums vienmēr ir bijuši smagi mači. Ļoti priecājos par uzvaru, šis man ir jau 11. tituls karjerā, tāpēc esmu laimīga būt šeit, Japānā," pēc spēles atzina Vozņacki. "Pirmajā setā bumbiņa nelidoja tur, kur vēlējos, bet man izdevās "pielikt" otrajā setā, un turpinājumā jau pārspēju pretinieci divos līdzīgos setos. Izdevās uzvarēt tieši izšķirošos punktus, es tikai turpināju cīnīties. Tagad ir ļoti liels prieks te stāvēt kā čempionei."

Līdz ar šo titulu Dānijas tenisistes kontā jau ir pieci tituli šajā gadā, bet karjerā jau 11 uzvaras WTA turnīros. Interesanti, ka šī bija jau septītā abu sportistu tikšanās reize - un pēc Vozņacki uzvaras dāniete izvirzījusies vadībā ar 4:3 savstarpējās cīņās.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...
AP

  -1 [+] [-]

, 2010-10-02 12:23, pirms 14 gadiem
=)

     [+] [-]

, 2010-10-02 13:32, pirms 14 gadiem
Vēl viens tituls un 1 vieta rangā

     [+] [-]

, 2010-10-02 14:30, pirms 14 gadiem
Super! Kad ieraudziju rezultātu 4:0, domāju spēle pakāsta, bet Karo parādīja gribasspēku, pēc pirmā seta saņēmās un uzvarēja spēli!
Tā turpināt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja