Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hingisa pirmajā WTA mačā kopš 2007. gada zaudē tikai divus geimus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hingisa pirmajā WTA mačā kopš 2007. gada zaudē tikai divus geimus
Daniela Hantuhova un Martina Hingisa
Foto: AFP/Scanpix

Šveices tenisiste Martina Hingisa nospēlējusi pirmo dubultspēļu maču WTA tūrē kopš 2007. gada, kopā ar slovākieti Danielu Hantuhovu gūstot graujošu uzvaru Karslbādes "Premier" turnīra 1. kārtā – 6:1, 6:1 pret vācieti Jūliju Gergesu un Horvātijas tenisisti Darju Juraku.

Šobrīd jau 32 gadus vecā Martina Hingisa profesionālo debiju piedzīvoja 1994. gada 14. oktobrī, bet pirmo reizi no tenisa aizgāja 2003. gadā, būdama tikai 22 gadus. Ja toreiz par iemeslu bija savainojumi, tad otrajā reizē 2007. gadā (atgriezās gadu iepriekš) sportu nācās pamest diskvalifikācijas dēļ (kokaīna lietošana).

Hingisai ar Hantuhovu šis kopā ir ceturtais turnīrs, visi iepriekšējie aizvadīti 2007. gadā, labāko rezultātu ar 3. kārtu sasniedzot "US Open". Vēl spēlēts arī Maiami un Losandželosā. Hingisa karjeras laikā izcīnīja 43 vienspēļu titulus, ieskaitot piecus "Grand Slam" titulus. Dubultspēlēs Šveices tenisa leģendai 37 tituli, no tiem deviņi "major" turnīros. Tāpat pabūts abu ranga 1. vietā.

Jūlijā Tenisa Slavas zālē uzņemtā Hingisa paziņojusi, ka šovasar piedalīsies piecos dubultspēļu turnīros, visos spēlējot kopā ar Hantuhovu. Par rudens programmu tiks lemts, skatoties uz sasniegtajiem rezultātiem pirmajos turnīros.

"Ja tā būs pilnīga izgāšanas, nevēlētos turpināt. Tomēr ceru, ka tā nenotiks. Man nav nekādu lielu cerību. Ja neticētu, ka vēl varu sacensties augstākajā līmenī, nebūtu atgriezusies. Pasaules komandu čempionātā es biju pietiekami laba, bet WTA tūrē ir augstāks līmenis, paskatīsimies," pirms došanās kortā Karlsbādē sacīja Hingisa.

Daudz baumots par to, ka Hingisa neizbēgami vēlēsies atkal izmēģināt spēkus arī vienspēlēs, taču šveiciete to noliedza: "Nevēlos turnīrā nospēlēt vienu vai divus mačus, zaudējot trešajā kārtā. Neesmu tāds cilvēks. Ir jātrenējas 6-8 stundas dienā. Kad kļūsti vecāka, tas ir arvien grūtāk."

     [+] [-]

, 2013-08-01 09:28, pirms 11 gadiem
Smukas čikas..., prieks pasekot līdzi arī dāmu dupelēm, drīz šamās varēs MILFu līgā bliezt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja