Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas "Future" turnīrā uzvar Čīles tenisists

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Jūrmalas "Future" turnīrā uzvar Čīles tenisists
Hanss Podlipniks Kastiljo

Šodien Lielupes tenisa centrā noslēdzās vienīgais Latvijas „Future” tenisa turnīrs – „Jūrmala Cup 2009”. Par uzvarētāju kļuva čīlietis Hanss Podlipniks Kastiljo, kurš finālā sagrāva itālieti Marko Simoni.

Visu šo nedēļu Jūrmalā, tenisa centrā Lielupe norisinājās starprautiskais „Future” tenisa turnīrs vīriešiem „Jūrmala Cup 2009” ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Neviens no Latvijas vadošajiem tenisistiem turnīrā nestartēja, tādējādi lielas cerības uz sekmīgu mūsu tenisistu startu vienspēļu turnīrā nebija. Wildcard pamatsacensībām no latviešiem bija ieguvuši jaunie talanti Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis, tomēr abiem nācās zaudēt pirmajā kārtā.

Līdz finālam šogad bija izdevies aizcīnīties ar 2. numuru izliktajam čīlietim Hansam Podlipnikam Kastiljo (ATP 427.) un itālietim Marko Simoni (ATP 888.). Simoni pārsteigumu bija sarūpējis pusfinālā, ar 6:3, 6:3 uzvarot turnīra galveno favorītu Pjēru Metenjē no Francijas, taču finālā viņam nebija nekādu variantu pacīnīties par titulu – 6:1, 6:0 čīlieša labā.

Atgādinām, ka vakar par dubultspēļu turnīra uzvarētāju kļuva Īrijas un Dānijas duets Tristans Feirons Meihons un Tomass Kromans, kuri divos setos apspēlēja Latvijas sportistus Artūru Kazijevu un Miķeli Lībieti – 6:4, 6:2.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-01 23:02, pirms 15 gadiem
vitautas rakstīja: nav jau slikti paziņot rezultātus,tik kāpēc tik maza reklāma par šo turnīru? labprāt,atpakaļ ceļā no jūrmalas,paskatītos tenisa turnīru?
joprojām Latvijas tenisa federācija neko nereklamē,bet rīko paslepus turnīrus? vai tikai vip personas tur drīkst ierasties?
lai nu ko, bet shogad bija pietiekami daudz informaacijas par to kas un kur notiek..

  +1 [+] [-]

, 2009-08-01 23:11, pirms 15 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: lai nu ko, bet shogad bija pietiekami daudz informaacijas par to kas un kur notiek..
cīrulis nemelo, informācijas tiešām bija kaudzēm, krietni vairāk nekā tad, kad līdz fināliem tik mūsējie. kaut vai tas pats Sproga...