Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Štutgartes finālā Enina un Stosura

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Štutgartes finālā Enina un Stosura
Žustīne Enina
Foto: Reuters/Scanpix

Par Štutgartes WTA ''Premier'' kategorijas turnīra uzvarētājas titulu rīt sacentīsies bijusī ranga līdere Žustīne Enina un Samata Stosura, kuras pusfinālos apspēlēja attiecīgi Šaharu Pēru un Annu Lapuščenkovu.

Pirmajā pusfinālā kortā devās beļģiete Žustīne Enina un labākā Izraēlas tenisiste Šahara Pēra, kurai šodien, starp citu, 23. dzimšanas diena. Dāvanas no Eninas gan viņa nesaņēma un piedzīvoja diezgan pārliecinošu zaudējumu – 3:6, 2:6. Jāteic, ka Eninas spēle brīžiem bija viduvēja, taču, pateicoties pretinieces kļūdām, izdevās gūt salīdzinoši vieglu uzvaru. Eninai iekļuvusi 3. finālā šosezon spēlētājos piecos turnīros (zaudēts Brisbenā un ''Australian Open''). Rītdienas fināls viņai būs 60. karjerā. Līdz šim uzvarēts 41 finālā.

Eninas pretiniece noskaidrojās Austrālijas pirmās raketes Samantas Stosuras un 138. vietā rangā esošās krievietes Annas Lapuščenkovas duelī. Pirmajā setā 23 gadus vecā krieviete trīs reizes bija vadībā ar breiku, taču pārsvaru nespēja noturēt un no 5:2 zaudēja ar 5:7, punktu setam pieliekot ar dubultkļūdu, kas kārtējo reizi akcentēja viņas problēmas ar servi. Otrajā setā Lapuščenkova bija vadībā ar 3:1, taču atkal izlaida no rokām pārsvaru, un Stosura vinnēja piecos geimos pēc kārtas, pieliekot punktu šim mačam - 7:5, 6:3.

Enina ar Stosuru, kura uzvarējusi pēdējās desmit spēles, līdz šim nav spēlējusi. Fināls svētdien plkst. 17:00.

Izmantotie resursi:
porsche-tennis.de

     [+] [-]

, 2010-05-02 22:33, pirms 14 gadiem
Enina ir pārliecinoši ,,ieskrējusies,,