Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies "Brazīlijas" un Tenisa kluba "A.C.B." dubultturnīrs

Jānis Celmiņš

Vakar ar cīņām tenisa laukumos noslēdzās pirmo reizi sporta turnīru organizēšanas vēsturē "A.C.B. Tenisa klubs" rīkotais dubultturnīrs - tenisa dubultspēlēs un pludmales volejbolā. Par tā uzvarētājiem kļuva komanda "The same", kuru veidoja brāļi Iļja un Mihails Meniss.

Pirmais "A.C.B." un "Brazīlija" OPEN turnīrs notiks pludmales volejbolā sestdien, 14. augustā, Pludmales centrā "Brazīlija", bet vakar dueti pulcējās Tenisa klubā "A.C.B.", kur risinājās tenisa dubultspēles.

Pludmales volejbola laukumos vislabāk veicās komandai "PS" (Mārtiņš Pavlovskis un Jānis Salmiņš), kuri pirms tenisa turnīra bija vislabākajās pozīcijās, lai cīnītos par turnīra galveno balvu Ernesta Gulbja "Head" firmas tenisa raketi. Otrie pludmales volejbola sacensībās palika duets, kurš startēja zem nosaukuma "Tropicana" – Aleksandrs Kovaļovs un Juris Orups. Trešo vietu ieņēma Ģirts Sprancis un Egils Lūsis.

Tenisa kluba "A.C.B." laukumos vakar vislabāk veicās vīriem, kuri pludmales volejbolā palika pēdējie – Didzis Krauze un Kaspars Feldmanis - komanda ar nosaukumu "Pups". Viņiem pirmā vieta tenisa turnīrā, taču summā vīriem jāsamierinās vien ar dalītu 8. – 9. vietu.

Kopvērtējumā uzvaru svinēja jau pieminētie "The same" – pludmales volejbolā vīri izcīnīja piekto vietu, tenisā otro un summā ar sakrātajiem 50 punktiem pārliecinoši triumfēja pirmajā šāda veida turnīrā. Otro vietu ieņēma duets "Zažims" – Edvīns Tankelsons / Jānis Pucis, trešo – "Rēzeknes Pulks" (Andrejs Skroderis un Roberts Guļans).

Uzvarētāji savā īpašumā saņēma Latvijas titulētākā tenisista Ernesta Gulbja "Head" firmas tenisa raketi, kā arī balvas no Wilson, A.C.B. Tenisa kluba, "Mikasa" pludmales volejbola bumba un balvas no „Brazīlijas”, „Zelta”.