Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pegula tiek Sandjego 1/4 finālā, paklūp turnīra otrais numurs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pegula tiek Sandjego 1/4 finālā, paklūp turnīra otrais numurs
Džesika Pegula. Foto: Jimmie48 / WTA

Kalifornijas otrajā lielākajā pilsētā Sandjego turpinās "WTA 500" uz cietā seguma. Aizvadītās nakts 1/8 finālā zaudēja turnīra otrais numurs Beatrise Hadada-Maija (Brazīlīja), bet galvenā favorīte Džesika Pegula sāka ar uzvaru.

# Lielbritānijas pirmais numurs Ketija Boultere (WTA 49.) ar 3:6, 6:3 un 6:4 uzvarēja Brazīlijas tenisa līderi Beatrisi Hadadu-Maiju (#13).

Brazīliete ir ilgo spēļu speciāliste, bet šoreiz trīs setu cīņa noslēdzās jau pēc 2:22 stundām.

Šajā mačā britu sportiste piekāpās punktos pēc pirmās serves (72% pret 78), toties izrādījās mazliet pārāka punktos pēc otrās serves (58% pret 51) un summārajos punktos - 81:80. Breikbumbas: 3/5 pret 3/6.

Boulteres iesauka ir "WTA seja", taču šoreiz uz tablo viņas vietā bija vācietes Tatjanas Marijas seja.


# ASV otrā rakete Džesika Pegula (WTA 5.) ar 6:0 un 6:4 apspēlēja Vācijas ceturto numuru Jūli Nīmeijeri (#126).

Amerikāniete dominēja līdz 4:1 otrajā setā, pēc tam atspēlēja breikbumbu (5:1) un nenoturēja servi (5:3), bet desmitajā geimā izglābās no 0-40.

Pegula aizvadīja pirmo spēli pēc 30 gadu sliekšņa sasniegšanas.

Februāra sākumā amerikāniete izbeidza sadarbību ar ilggadējo galveno treneri Deividu Vitu (ASV). Tagad viņai ir divi treneri.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com