Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Jastremska pārliecinoši uzvar un gaida Sevastovu vai Buriljo

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jastremska pārliecinoši uzvar un gaida Sevastovu vai Buriljo
Dajana Jastremska. Foto: Jimmie48 / WTA

Šonedēļ risinās pēdējie turnīri, kuros tenisistes cīnās arī par iekļūšanu "Australian Open" pamatturnīrā bez kvalifikācijas. Andoras "WTA 125" pirmajā kārtā šodien triumfēja ukrainiete Dajana Jastremska un tādējādi astotdaļfinālā spēlēs pret mūsu Anastasijas Sevastovas un spānietes Irenas Buriljo dueļa uzvarētāju.

Kādreizējā pasaules 21. rakete, ukrainiete Dajana Jastremska (WTA 106.), kuru trenē Latvijas speciālists Mārcis Garuts, šodien ar 6:2 un 6:2 apspēlēja Jekaterinu Makarovu (#168).

69 minūšu mačā uzvarētāja piekāpās pirmās serves izdošanās procentos (60 pret 67), taču izrādījās pārāka punktos pēc pirmās serves (63% pret 53), punktos pēc otrās serves (56% pret 20) un breikbumbās (6/9 pret 2/5).


Astotdaļfinālā ukrainiete cīnīsies pret Latvijas tenisisti Anastasiju Sevastovu vai spānieti Irenu Buriljo, kuras šovakar pēc plkst. 19.00 aizvadīs savstarpējo spēli pirmajā kārtā.

Tiešraide no galvenā laukuma

Īsti nav zināms, kura vieta jāieņem pasaules rangā, lai tiktu "Australian Open" pamatturnīrā bez kvalifikācijas (4. decembrī vajag būt orientējoši "top 100"). Sevastavai gan nav jāuztraucas par piekļūšanu turnīriem, jo pēc maternitātes pauzes ir iespēja izmantot aizsargāto reitingu (pasaules ranga vietu, kas viņai bija pirms grūtniecības) vai saņemt īpašos ielūgumus.

Andoras turnīrs risinās hallē uz cietā seguma.

Izmantotie resursi:
Andorra - wtatennis.com