Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistajai pirmā pēcspēles intervija WTA turnīra galvenajā laukumā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistajai pirmā pēcspēles intervija WTA turnīra galvenajā laukumā
Darja Semeņistaja. Foto: ATX Open

Teksasas pilsētā Ostinā notiekošajā "WTA 250" tenisa turnīrā Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja pirmajā kārtā pārspēja andorieti Viktoriju Himenesu. Uzvarētāja informē, ka aizvadītajā nedēļas nogalē tur apmeklēja futbola maču.

Semeņistaja trešajā setā atspēlējās no 2:4, izcīnīja WTA karjeras pirmo uzvaru (6:7, 6:2, 6:4) un Ostinas turnīra galvenajā laukumā sniedza pēcspēles komentārus. "Cīnījos par punktu pēc punkta. Un esmu laimīga, ka izdevās uzvarēt," atzīst Latvijas tenisiste un atklāj, ka sestdien Ostinā apmeklēja futbola spēli.

Semeņistaja ir jauns uzvārds WTA tūrē. Kas ir viena lieta, ko vietējiem faniem gribētu pavēstīt par sevi? Kādu tenisa elementu tu izbaudi? "Ja jūs prasītu [trenerim], viņš teiktu: forehand slaiss. Tad lai tā arī būtu - forehand slaiss ir pats labākais," saka tenisiste.

Izmantotie resursi:
WTA

     [+] [-]

, 2024-02-28 08:05, pirms 4 mēnešiem
Būs laba!!!

     [+] [-]

, 2024-02-28 08:30, pirms 4 mēnešiem
Pagaidam smukaka LR tenisiste!