Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja apstājas Serbijas W75 dubultspēļu pusfinālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Semeņistaja apstājas Serbijas W75 dubultspēļu pusfinālā
Darja Semeņistaja. Foto: Hechingen Ladies Open

Serbijas kūrortā Kuršumlijska Baņā risinās W75 māla turnīrs ITF tūrē. Latvijas-Slovēnijas duets Darja Semeņistaja un Veronika Erjaveca šodien piedzīvoja zaudējumu dubultspēļu pusfinālā.

Ar otro numuru izliktajam Latvijas-Slovēnijas duetam šodien pusfinālā pretī stājās Amina Anšba un vāciete Noma Noa-Akugue, kurām šajā turnīrā piešķirts trešais numurs.

Semeņistaja/Erjaveca pirmajā setā divas reizes nenoturēja servi (0:1, 1:4) un atzina pretinieču pārākumu. Otrajā setā Latvijas-Slovēnijas duets zaudēja savā geimā (1:2), neizmantoja četras breika iespējas pēc kārtas (1:3) panāca 5:4 un palaida garām setbumbu (5:5), savukārt taibreikā izvirzījās vadībā ar 4-0 un piekāpās mača pēdējās četrās epizodēs. Līdz ar to tika piedzīvots zaudējums - 2:6, 6(5):7.

Šajā mačā Semeņistaja/Erjaveca bija pārākas punktos pēc otrās serves (63% pret 33), taču piekāpās punktos pēc pirmās serves (52% pret 71), summārajos punktos (56:69) un breikbumbās - 1/7 pret 3/6. Spēles ilgums: 1:25 stundas.

Kuršumlijska Baņā par dubultspēļu pusfinālu pienākas 29 punkti rangam un 836 ASV dolāru naudas balva.

Vienspēlēs mūsu tenisistei pēdējā laikā nav veicies (pasaules rangā atkāpusies no 106. uz 138. vietu), bet tikmēr dubultspēlēs ir sasniegusi karjeras augstāko punktu (#138) un jau būs "top 130".

Dubultspēļu sacensībās Semeņistaja ieguvusi divus "WTA 125" titulus un deviņus ITF titulus (ikreiz kopā ar citu pārinieci). Smeņistaja/Erjaveca janvārī triumfēja Kanberas "WTA 125".

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 17:35, pirms 3 stundām
Tiesneši šajā mačā bija ļoti tizli un debīli un nekam nederīgi lūzeri. Viņi neprata pareizi nosaukt līnijas. Viņi bieži gan par Semeņistajas un Erjavecas trāpījumu un netrāpījumu laukumā nosauca tos par autiem un punktus piešķīra Anšbai un Nohai Akugue Nomai un gan par Anšbas un Nohas Akugue Nomas trāpījumu un netrāpījumu laukumā nosauca tos par iekšā un punktus piešķīra tikai Anšbai un Nohai Akugue Nomai. Kā jau minēju ITF ir kaut kas jādara lai šādas tiesnešu darbības vairs neatkārtotos. Jāievieš arī ITF Pro tūres turnīros ir speciālas iekārtas un ierīces kas nosauktu līnijas un punktus piešķirtu un noteikumus piemērotu kā tas ir paredzēts atbilstoši oficiālajiem tenisa noteikumiem. Šos tizlos tiesnešus no darba vajag atlaist un ietupināt aiz restēm cietumā vai arī likt viņiem maksāt soda naudu par šitik negodīgu tiesāšanu un par šitik daudzām kļūdām līniju nosaukšanā un punktu piešķiršanā.