Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Unibet par US Open: Monopols turpināsies

Unibet.com
Unibet.com

Unibet par US Open: Monopols turpināsies
Federers ir gatavs "US Open".
Foto: AP/Scanpix, AFP/Scanpix

Pirmdiena 27.augusts ir starta datums kārtējam US Open turnīram, kas kā ierasts risināsies Ņujorkā un būs pēdējā iespēja vēl šogad iegūt Grand Slam titulu. Kā ierasts arī Unibet bukmeikeri šim turnīram ir nopietni gatavojušies un izsaka savas prognozes.

ASV kungu tenisa zvaigžņu ražošanas mašīna jau kādu laiku stipri buksē un šobrīd ir grūti saredzēt, ka tā drīzumā varētu tikt salabota. Bija laiki 80-tajos un 90-tajos, kad katrā turnīrā varēja sagaidīt kāda vietējā spēlētāja triumfu. ASV spēlētāji visas US Open vēstures laikā turnīrā uzvarējuši 51 (!) reizi. Nākamais labākais rezultāts ir zviedriem ar 25 uzvarām, kam seko austrāļi ar 20. Konorss, Makenrojs, Agasi, Kurjē un Samprass visi turnīra laurus ir plūkuši vairākkārt. Šogad “labākās” izredzes ir Džonam Isneram, taču tās novērtētas ar koeficientu 60.00. Tālāk seko Mārdijs Fišs ar 250.00 un Endijs Rodiks ar 350.00.

Bet nu par vīriem, kas reāli pretendē uz uzvaru Ņujorkā. Pēdējo 9 gadu laikā Rodžers Federers un Rafaels Nadals kopā uzvarējuši 28 lielos turnīrus. Viņiem seko Džokovičs ar 5 (ieskaitot 4 no pēdējiem 7). Ar šo statistiku būtu gana, lai šos kungus padarītu par favorītiem. Tomēr Nadala trauma konkurenci ir ievērojami samazinājusi, kas nozīmē to, ka šogad koeficienti uz favorītiem būs salīdzinoši vēl zemāki – Džokovičam 2.30, Federeram 3.40. Serbs izvirzīšana favorīta statusā ir saistīta ar to, ka viņš guvis uzvaras pēdējos trijos Grand Slam uz cietā seguma. Tikmēr jādomā, ka populāra izvēle būs arī Federers, kam šķiet sākusies otrā jaunība, kura jau rezultējusies ar uzvaru Vimbldonā. Tāpat nevar aizmirst, ka šveicietis bijis pārāks par visiem US Open kortos jau 5 reizes un šobrīd atkal ir pasaules pirmā rakete. Vēl gan neesam apsprieduši Endiju Mareju, kurš, kā atceramies, pārliecinošā stilā uzveica Federeru Londonas 2012 finālā. Turnīrā bez Nadala, Marejam (5.00) ir, iespējams, labākās izredzes tikt pie Grand Slam titula. Kā nākamais reālākais kandidāts uz uzvaru tiek vērtēts 2009.gada čempions Del Potro (15.00), kas ir vienīgais spēlētājs, kam kopā 2005.gada izdevies izjaukt Federera/Nadala/Džokoviča monopolu.

Ja kungu turnīrā favorītus sameklēt nav viegli, tad dāmām situācija ir atšķirīga. Pēdējie 7 Grand Slam turnīri ir piedzīvojuši 7 dažādas uzvarētājas no 7 dažādām valstīm. Pēdējie divi gan tikuši tenisistēm, kas iepriekš jau guvušas uzvaras lielajos turnīros, tāpēc šīs dāmas redzam favorītu saraksta augšgalā arī pirms US Open. Serēna Viljamsa šobrīd ir neapšaubāmi veiksmīgākā aktīvā tenisiste dāmu tenisā. 14 Grand Slam tituli (ieskaitot 3 US Open) runā paši par sevi un bukmeikeri ar koeficientu 2.00 sagaida, ka Serēna būs neapturama arī šajā turnīrā. Atcerēsimies, ka viņas kontā arī uzvara šī gada Vimbldonā, kā arī Olimpiskais zelts turpat Londonā. Ir grūti redzēt, kas varētu stāties viņai pretī. Iespējams, tā būs Marija Šarapova, kura šogad sasniedza karjeras Grand Slam un kotējas kā trešā reālākā pretendente uz uzvaru ar koeficientu 6.50. Virs viņas pasaules ranga līdere Viktorija Azarenka ar 5.50, kuras izredzēm palīdz uzvara pēdēja cietā seguma Grand Slam turnīrā Melburnā 2012. Kvitova (12.00) Lī Na (18.00) abas zin, ko nozīmē uzvarēt lielajos turnīros, bet pērnā gada uzvarētājas Semas Storsuras (18.00) izredzes iedragājusi ne pārāk veiksmīgā sezona. Interesanta likme varētu būt uz trīskārtējo US Open uzvarētāju Kimu Klīstersu, kas pēc šī turnīra teiks tenisam ardievas un ir pieejama ar koeficientu 22.00.

“Kā ierasts mēs redzam, ka Džokovičs un Federers sadala lielāko likmju pīrāga daļu savā starpā ar 75% no visām likmēm. No citām izvēlēm dominē Marejs un Del Potro, un te mums jāpiekrīt, ka tieši šie četri sadalīs titulu savā starpā. Kopumā interesanti būs pavērot Mareja sniegumu, kuram pēc Olimpiskā zelta iegūšanas noteikti klāt nākusi pārliecība,” likmes un izredzes komentē Unibet totalizatora vadītājs Ēriks Baklunds.

“Dāmu turnīrs šķiet nedaudz sarežģītāks no prognožu viedokļa, taču mums nākas piekrist klientiem, kas vairumā gadījumu neredz pretargumentus Serēnas Viljamsas uzvarai. Tomēr daudzi noteikti priecātos par Klīstersas uzvaru un aiziešanu no spēles uz augstas nots.”

Kā ierasts šī gada US Open Unibet piedāvās milzīgu likmju uzvēli uz visām spēlēm. Visām spēlēm būs pieejamas arī Live likmes spēļu laikā. Pirmo reizi Unibet klientiem būs unikāla iespēja skatīties 250 spēļes video tiešraidēs Unibet TV!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-27 15:53, pirms 12 gadiem
Labi ka ir Maša!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-08-27 20:36, pirms 12 gadiem
totāli izcelšu 8ls