Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Emilio Sančess aiziet kā uzvarētājs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Emilio Sančess aiziet kā uzvarētājs
Emilio Sančess
Foto: AP

Par atkāpšanos no amata paziņojis Spānijas Deivisa kausa tenisa komandas kapteinis Emilio Sančess, kurš kopā ar savu komandu vakar kļuva par vērtīgās trofejas ieguvēju. Par viņa aizstājēju jau min Albertu Kostu.

„Es sāku savu darbu trīs gadus atpakaļ, un nu cikls ir noslēdzies ar iegūto balvu. To nopelnījuši ir visi spēlētāji, ar kuriem es esmu strādājis. Ceru, ka cilvēks, kas aizstās mani izbaudīs visus lieliskos mirkļus, kādus piedzīvoju es”, šodien paziņoja Emilio Sančess, kura vadībā Spānijas izlase izcīnīja Deivisa kausu trešo reizi vēsturē, aizvadītajā nedēļas nogalē uzvarot argentīniešus ar 3:1.

Spāņu mediji kā reālāko Sančesa aizstājēju jau min 33 gadus veco Albertu Kostu, kurš 2002. gadā kļuva par „French Open” uzvarētāju. Nākamajā gadā spāņiem gadījusies smaga pirmās kārtas izloze – pretī stāsies Serbija ar Novaku Džokoviču priekšgalā.

Izmantotie resursi:
eurosport.com