Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sakari un Kudermetova sadalīs pēdējo ceļazīmi uz WTA finālturnīru

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sakari un Kudermetova sadalīs pēdējo ceļazīmi uz WTA finālturnīru
Marija Sakari. Foto: Prensa GDL Open 2022 / guadalajaraopen.com

Meksikas pilsētā Gvadalaharā turpinās "WTA 1000" tenisa turnīrs, kur tiek noskaidrotas pēdējās ceļazīmes uz prestižo sezonas finālturnīru. Dienas centrālajā mačā spēkojās divas pretendentes uz finālsacensībām - Marija Sakari izslēdza Danielu Kolinsu.

# Pasaules sestā rakete Marija Sakari (Grieķija) astotdaļfinālā apspēlēja 16. numuru Danielu Kolinsu (ASV) - 5:7, 6:3, 6:3.

Trešā seta astotajā geimā servētāja Kolinsa nonāca iedzinējos (15-40), tika tuvāk un finišēja ar sitienu pāri laukumam (5:3).




# Gvadalaharas "WTA 1000" ir pēdējais turnīrs cīņā par tikšanu uz WTA finālsacensībām, kas novembra sākumā risināsies Teksasas pilsētā Fortvērtā. Teorētisku cerību ilgi saglabāja arī mūsu Aļona Ostapenko, kurai bija jāizcīna pirmā vieta Gvadalaharā + Benčiča, Kīza vai Badosa nedrīkstēja iekļūt finālā. Latvijas tenisiste piektdien zaudēja astotdaļfinālā un noslēdza WTA vienspēļu sezonu.

WTA vienspēļu sezonu tagad pabeigušas vairākas spēlētājas, tostarp amerikānietes Medisona Kīza un Daniela Kolinsa kā pēdējās zaudēja cerību uz WTA finālturnīru, kur sacentīsies astoņas labākās tenisistes pēc sezonas ranga - Iga Švjonteka, Onsa Žabēra, Džesika Pegula, Koko Gofa, Karolīna Garsija, Arina Sabaļenka, Darja Kasatkina un vēl viena, kura tiks noskaidrota cīņā starp Mariju Sakari un Veroniku Kudermetovu.

Gvadalaharas astotdaļfināli

Viktorija Azarenka (neitrālā) - Medisona Kīza (ASV)6:4 6(4):7 6:1
Koko Gofa (ASV) - Martina Trevizana (Itālija)6:0 6:3
Džesika Pegula (ASV) - Bjanka Andresku (Kanāda)6:4 6:4
Slouna Stīvensa (ASV) - Karolīna Garsija (Spānija)7:6(6) 7:5
Veronika Kudermetova (neitrālā) - Aļona Ostapenko (Latvija)6:4 6:4
Marija Sakari (Grieķija) - Daniela Kolinsa (ASV)5:7 6:3 6:3
Anna Kaļinska (neitrālā) - Anna Kaļinska (neitrālā)6:22:66:3
Marija Bouzkova (Čehija) - Ludmila Samsonova (neitrālā)0:6 7:5 6:3

Vēl jāsadala pēdējā ceļazīme uz WTA finālturnīru. Tas izšķirsies Gvadalaharas ceturtdaļfinālā, kur spēkosies aizvadītās nakts uzvarētāja Marija Sakari un Ostapenko izslēgusī Veronika Kudermetova. Minētās divas jau iepriekš kotējās kā galvenās pretendentes uz pēdējo ceļazīmi.

Gvadalaharas ceturtdaļfināli

Koko Gofa (ASV) - Viktorija Azarenka (neitrālā)
Džesika Pegula (ASV) - Slouna Stīvensa (ASV)
Marija Sakari (Grieķija) - Veronika Kudermetova (neitrālā)
Marija Bouzkova (Čehija) - Anna Kaļinska (neitrālā)

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2022-10-21 07:49, pirms 2 gadiem
Vai tur gadījumā nevajadzēs vienu rezervisti?

     [+] [-]

, 2022-10-21 08:58, pirms 2 gadiem
Ja Kudermetova noservēs tāpat kā ar Aļonu un spēs tikpat saraustīt spēles ritmu pretiniecei, viņa arī brauks uz Teksasu.