Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Nadals nepiedalīsies "Thailand Open"

Jānis Pārums

Nadals nepiedalīsies "Thailand Open"
Rafaels Nadals
Foto: AFP

Pasaules otrā rakete spānis Rafaels Nadals savainojuma dēļ atteicies no dalības "Thailand Open" sacensībās Bangkokā, vēsta ziņu aģentūra AP. Savainojumu spāņu tenisists guva šomēnes "US Open" turnīrā.

Nadals konsultējies ar savu ārstu un pēc tam pieņēmis lēmumu nestartēt "Thailand Open", lai spētu veiksmīgāk atveseļoties no vēdera muskuļa savainojuma. Turnīrs Taizemē notiks no 26. septembra līdz 4. oktobrim.

Izmeklēšanā tika atklāts, ka Nadalam ir vēdera muskuļa plīsums, tāpēc divas līdz trīs nedēļas spānim ieteikts iziet fizioterapiju, lietot zāles un atpūsties. Par to informējis Spānijas Tenisa federācijas galvenais ārsts.

"US Open" tenisa turnīrā Nadals izstājās pusfinālā, pārliecinoši piekāpās argentīnietim Huanam Martinam Del Potro (2:6, 2:6, 2:6), kurš vēlāk izcīnīja uzvaru turnīrā, finālā pārspējot pasaules ranga līderi šveicieti Rodžeru Federeru.

Jāatgādina, ka šogad Nadals ceļgala savainojuma dēļ bija spiests atteikties no Vimbldonas titula aizstāvēšanas un sacensībās nepiedalījās gan jūnijā, gan jūlijā.

Izmangotie resursi:
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-09-21 17:22, pirms 15 gadiem
Toties Gulbis piedalīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-21 18:04, pirms 15 gadiem
mitins rakstīja: kas atkal sim kais?
zajebs

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 21:02, pirms 15 gadiem
mitins rakstīja: kas atkal sim kais?
Tu lasi tikai virsrakstus?