Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sinners triumfē Sinsinati "Masters", izcīnot sezonas piekto titulu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sinners triumfē Sinsinati "Masters", izcīnot sezonas piekto titulu
Janniks Sinners. Foto: AFP/Scanpix

ASV pilsētā Sinsinati noslēdzies "ATP Masters 1000" turnīrs uz cietā seguma. Šonakt finālā itālietis Janniks Sinners pārspēja amerikāni Frensisu Tiafo.

# Pasaules ranga līderis Janniks Sinners (Itālija) šonakt ar 7:6 un 6:2 pārspēja ASV piekto numuru Frensisu Tiafo (#20), kurš tagad debitēja 1000 punktu turnīra finālā.

Fināla pirmajos 12. geimos servētāji bija savu uzdevumu augstumos, bet taibreika pēdējos trīs punktus nopelnīja itālietis un triumfēja ar 7-4. Otrajā setā favorīts divas reizes salauza Tiafo servi un uzvarēja pārliecinoši.

Šajā mačā uzvarētājs bija pārāks punktos pēc pirmās serves serves (85% pret 70), punktos pēc otrās serves serves (77% pret 47) un summārajos punktos (81:61). Breikbumbas - 2/8 pret 0/3. Eisu un dubultkļūdu attiecība: 13-2 pret 5-2. Tīri uzvarēto izspēļu un nepiespiesto kļūdu attiecība: 27-13 pret 12-9.

Savstarpējo spēļu bilance ir 4-1.

23 gadīgais Sinners šeit startēja ceturto gadu pēc kārtas, savukārt 26 gadīgais Tiafo te sacentās astoto reizi (abiem līdz šim labākais sasniegums bija 1/8 fināls).

Turnīru amerikānis sāka kā pasaules 27. numurs un pabeidza kā 20. numurs, jo pirmdien tika publicēts jaunākais pasaules rangs.

Sinners šosezon izcīnīja jau piekto ATP titulu (karjeras laikā sakrājis 15), savukārt Tiafo uzvarējis trijos nozīmīgos turnīros.

Sinsinati vicečempionam pienākas 650 punkti rangam un 573 090 ASV dolāru naudas balva, bet čempions nopelnīja 1000 punktus un 1 049 460 dolārus.


Izmantotie resursi:
atptour.com

  +1 [+] [-]

, 2024-08-20 09:46, pirms 3 nedēļām
Spēlētājs, kurš atteicās no dalības OS "būtisku" veselības problēmu dēļ un pāris dienas pēc OS tenisa turnīra noslēguma jau startēja Monreālas turnīrā.
Šis parāda cik "svarīgs" ir OS turnīrs tenisistiem. Kamēr OS rīkos ITF (nabadzīgākā tenisa organizācija) nevis WTA un ATP, tik ilgi arī tā tas turpināsies.

     [+] [-]

, 2024-08-20 10:32, pirms 3 nedēļām
erty rakstīja: Spēlētājs, kurš atteicās no dalības OS "būtisku" veselības problēmu dēļ un pāris dienas pēc OS tenisa turnīra noslēguma jau startēja Monreālas turnīrā.
Šis parāda cik "svarīgs" ir OS turnīrs tenisistiem. Kamēr OS rīkos ITF (nabadzīgākā tenisa organizācija) nevis WTA un ATP, tik ilgi arī tā tas turpināsies.
Kaut Romas pāvests, kamēr OS netiks pārvērstas par komercspēlēm. Šobrīd un tuvākā nākotnē tikai par politspēlēm.
Pārmest Sinneram jau nu gan mute neveras. Un kā zināms, Monreālā slikti nospēlēja. Tas nav kā te iedomājās ar puņķiem vai uz pohām sētā bumbu paspārdīt.

Piesāp plecs vai kājā kautkas velk, arī es esmu spēlējis. Pēc pirmā zaudētā seta jau ir iesilis un sāpes nejūt. Jeb arī otrādi, uz spēles beigām sāk sāpēt Nadals tādā situācijā pus gadu nespēlē