Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča otro gadu pēc kārtas Faru W35 dubultspēļu vicečempione

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Marcinkēviča otro gadu pēc kārtas Faru W35 dubultspēļu vicečempione
Lija Karatančeva un Diāna Marcinkēviča. Foto: @ diana.marcinkevica / Faro W35

Portugāles dienvidos noslēdzies Faru W35 cietā seguma turnīrs ITF tūrē. Latvijas-Bulgārijas duets Diāna Marcinkēviča un Lija Karatančeva šodien zaudēja dubultspēļu finālā.

W35 finālā spēkojās Latvijas-Bulgārijas duets (#3) un ar otro numuru izliktais Polijas-Nīderlandes tandēms Veronika Falkovska/Stefānija Vishere.

Šajā mačā kā favorītes kotējās pretinieces, uz kuru panākumu bukmeikeri piedāvāja 1.49 koeficientu.

Pirmajā setā nācās piekāpties, savukārt otrajā setā Marcinkēviča un Karatančeva finišēja ar pieciem uzvarētiem geimiem pēc kārtas. Izšķirošajā taibreikā aizcīnījās līdz 4-4, bet tad pretinieces izcēlās ar četru punktu sēriju. Tādējādi finālā Latvijas-Bulgārijas pārstāves zaudēja ar 4:6, 6:2 un 5-10.

Marcinkeviča otro gadu pēc kārtas ir Faru W35 dubultspēļu vicečempione.

Dubultspēļu čempionēm pienākas 35 punkti rangam un 1437 ASV dolāru naudas balva, savukārt vicečempiones ieguva 23 punktus un 719 dolārus. Karjeras laikā naudas balvās Marcinkēviča nopelnījusi vairāk nekā 370 000 ASV dolāru.

Šajā sezonā Latvijas trešās raketes Marcinkēvičas vienspēļu bilance ir bēdīga (19-40), savukārt dubultspēlēs izdevies sakrāt 35-30.

ITF dubultspēlēs Marcinkēviča (32) izcīnījusi 31 titulu, tostarp vienu šogad.

Izmantotie resursi:
itftennis.com