Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Lī otrais fināls nedēļas laikā, šoreiz pret Kerberi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lī otrais fināls nedēļas laikā, šoreiz pret Kerberi
Na Lī
Foto: Reuters/Scanpix

Sinsinati WTA "Premier" turnīra finālā šovakar plkst. 23:00 tiksies Ķīnas un Vācijas labākās tenisistes – Na Lī un Andželike Kerbere. Abas pusfinālos guva uzvaras trīs setos, uzveicot attiecīgi Venusu Viljamsu un Petru Kvitovu.

Na Lī ar Venusu Viljamsu allaž spēlējusi sīvas spēles un vienmēr pratusi uzvarēt. Izņēmums nebija arī sestdienas mačs, kas atklāja vakara sesiju. Ķīnietei vajadzēja uzvarēt divos setos, taču jau atkal viņa apliecināja sevi kā nestabilu tenisisti un vienu setu atlaida.

Viljamsa jau pirmajā geimā izrādīja muguras sāpju pazīmes. Pirmajā setā Venusa divreiz savu servi zaudēja ar dubultkļūdām, un Lī pirmajā setā uzvarēja ar 7:5. Setu izservēt viņai izdevās ar otro reizi.

Otrais sets sākās ar diviem pēc kārtas Lī uzvarētiem geimiem, bet pēc tam piecus pēc kārtas uzvarēja Venusa, kura pēc trešā geima beidzot paņēma medpauzi. Tas Lī manāmi izsita no sliedēm, un Viljamsa otro setu uzvarēja ar 6:3. Trešajā setā gan viss nostājās savās vietās, un Lī uzvarēja ar 6:1.

Lī ceturtā uzvara tikpat spēlēs pret Venusu un ceturtais fināls šogad. 2012. gadā Lī vēl nav zaudējusi nevienu pusfinālu, toties finālos līdz šim 0-3. Pēdējais zaudējums tika piedzīvots pirmdien, kad viņu Monreālas finālā pieveica Petra Kvitova.

Šoreiz ar Kvitovu nebūs jāspēlē, jo čehiete atdeva vietu finālā Andželikei Kerberei. Monreālas čempione sestdien spēlēja tikai piecus geimus. Pirmo setu viņa atdeva ar 23 nepiespiestajām kļūdām septiņos geimos – 1:6. Otrā seta sākumā vāciete ieguva breika pārsvaru (2:1). Kvitova uzvarēja piecus geimus pēc kārtas un līdz ar to arī otro setu – 6:2.

Trešajā setā Kvitova atkal ieslēdza "kļūdu režīmu" un zaudēja ar 4:6. Kerberei bija jāuzvar ar 6:2, taču ar pirmo mēģinājumu viņa nespēja izservēt maču. Vācietei karjeras pirmais "Premier 5" līmeņa fināls. Kerbere šogad zaudējusi tikai vienu no 19 trīs setu mačiem!

Lī uzvarējusi četras no piecām savstarpējām spēlēm pret Vācijas labāko tenisisti. Fināls notiks šovakar plkst. 23:00 pēc Latvijas laika. Tiešraide Eurosport.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-19 10:51, pirms 12 gadiem
Ko nozīmē frāze: bija jāuzvar?? Neuzvarēja, tātad nebija jāuzvar!