Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Džena un Muhova iekļūst Palermo 1/4 finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Džena un Muhova iekļūst Palermo 1/4 finālā
Cjiņveņa Džena. Foto: WTA / Weibo

Sicīlijas lielākajā pilsētā Palermo šonedēļ notiek Palermo "WTA 250" māla turnīrs, kur 1/4 finālā tika arī ķīniete Cjiņveņa Džena un čehiete Karolīna Muhova.

Ķīnas labākā tenisiste Cjiņveņa Džena (#7) šonakt otrajā kārtā ar 6:4 un 6:4 pieveica Horvātijas otro numuru Petru Martiču (#99), kura savulaik pasaules rangā ieņēma 14. vietu.

Šodienas mačā uzvarētāja piekāpās pirmās serves izdošanās procentos (51 pret 67), toties bija pārāka punktos pēc pirmās serves (79% pret 66), punktos pēc otrās serves (56% pret 40), summārajos punktos (63:53) un breikbumbās - 3/6 pret 1/2. Eisu un dubultkļūdu attiecība: 6-3 pret 1-2.

1/4 finālā ķīniete spēlēs pret rumānieti Žaklīnu Kristianu (#66). Līdzšinējās divās savstarpējās spēlēs Džena ir zaudējusi.

WTA tūrē tiek ierobežotas "top 30" spēlētāju iespējas spēlēt 250 punktu turnīros. Džena šeit triumfēja pērn, līdz ar to kā čempionei viņai ir tiesības startēt arī šogad. Ķīniete gan neplānoja piedalīties, tomēr pēc Vimbldonas čempionāta mainīja plānus un izlēma aizstāvēt Palermo titulu.


1/4 finālu sasniegusi arī čehiete Karolīna Muhova (#35), kura pērn ieņēma astoto vietu pasaules rangā, bet "US Open" gūtā rokas savainojuma dēļ zaudēja pozīcijas.

Kā jau ziņots, Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja piekāpās Palermo pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com