Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Atraktīvā Kolinsa pārdomā un izlemj turpināt karjeru arī nākamgad

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Atraktīvā Kolinsa pārdomā un izlemj turpināt karjeru arī nākamgad
Daniela Kolinsa. Foto: Jimmie48 / WTA

ASV trešā rakete Daniela Kolinsa (WTA 9.) tomēr izlēmusi turpināt karjeru arī 2025. gadā, liecina tenisistes ieraksts instagramā.

Gada sākumā Kolinsa medijiem pavēstīja, ka aizvada karjeras pēdējo sezonu. "Beigās mani varbūt paņems farmācijas kompānija. Reimatoīdais artrīts, endometrioze, hroniskas sāpes, traumas no pārguruma. Domāju, ka esmu ikviena farmaceita sapnis," šopavasar preses konferencē teica amerikāniete. Pēc tam veica iespaidīgu uzrāvienu un atgriezās pasaules ranga desmitniekā, taču vairākkārt teica, ka nepārdomās.

Pēdējās piecas dienās Floridas tenisiste sociālajos tīklos neko nepublicēja. "Tas ir bijis saspringts laiks ar šīm šausmīgajām viesuļvētrām, kas pārņēma Floridu. Un papildus tam esmu risinājusi dažas problēmas saistībā ar savu endometriozi un citām veselības problēmām."

"Lai gan es vēlējos šogad pabeigt savu tenisa karjeru un ķerties pie savas nākamās dzīves nodaļas, viss nenotiek pēc plāna," saka 30 gadīgā tenisiste. "Pēdējo mēnešu laikā esmu risinājusi dažas ilgstošas ​​​​veselības problēmas, turklāt nesen tikos ar nedaudziem speciālistiem, lai labāk saprastu, kāds ir mans labākais ceļš uz priekšu, lai sasniegtu savu galveno sapni - nodibinātu ģimeni. Endometrioze un neauglība ir milzīgs izaicinājums daudzām sievietēm, un es to aktīvi risinu, taču esmu pilnībā pārliecināta par komandu, ar kuru sadarbojos. Tas vienkārši prasīs ilgāku laiku, nekā es domāju."

"Tātad mans stāsts nav galā. 2025. gadā es atgriezīšos tūrē," informē Daniela Kolinsa. "Lai gan dzīvē nav garantiju, ceru turpināt savu 2024. gada impulsu un spēlēšu, līdz gūšu lielāku pārliecību par manu personīgo auglības ceļojumu. Vienīgā garantija pagaidām būs vēl daži episki mači. Paldies visiem maniem faniem un apbrīnojamajiem cilvēkiem ap mani, kuri šajā laikā ir bijuši tik uzmundrinoši, kā arī maniem tuvākajiem draugiem tūrē, kuri mani ir atbalstījuši ik uz soļa."

Bonusa video no pagātnes - iespējams, efektīgākie smiekli WTA vēsturē

Izmantotie resursi:

     [+] [-]

, 2024-10-21 04:21, vakar
"Atraktīvā" Nez, kurš to šeit vērtē/vērtēs ?