Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Cicipass: "Man ir lielas izredzes gadu pabeigt ranga otrajā vietā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Cicipass: "Man ir lielas izredzes gadu pabeigt ranga otrajā vietā"
Stefanoss Cicipass. Foto: Corinne Dubreuil / atptour.com

Pasaules piektā rakete Stefanoss Cicipass (Grieķija) uzskata, ka gada beigās varētu atrasties otrajā pozīcijā, ja būs izdevies uzlabot rezultātus uz cietā seguma.

Kā jau ziņots, Cicipass otro gadu pēc kārtas triumfējis Montekarlo ''ATP 1000".

Uzvaru un zaudējumu bilance ļoti laba gan uz māla (142-45), gan uz cietā seguma (170-92), taču titulu ziņā grieķim krietni labāk veicies māla laukumos. "Man ir segums, kam pielāgojos vieglāk - mēs zinām, kurš tas ir," norāda 193 centimetrus garais un 23 gadus vecais tenisists. "Mans mērķis ir gūt pēc iespējas vairāk punktu uz māla seguma un patiešām vairāk koncentrēties uz citiem segumiem - tādā gadījumā aizvadīšu lielisku gadu un sezonu noslēgšu varbūt kā viens no diviem labākajiem tenisistiem."

"Vienmēr cenšos izvilkt no māla labāko, ko varu, un attiecīgi pielāgoties citiem segumiem. Ļoti vēlos būt labs uz cietā seguma un zālāja, jo jūtu, ka tur tiešām varu iegūt daudz punktu," situāciju skaidro Stefanoss Cicipass. "Ja es tur spēšu uzvarēt mačus ar tādu pašu konsekvenci kā uz māla seguma, tad domāju, ka man ir lielas izredzes šo gadu pabeigt "top 2". Man ir milzīgs mērķis beidzot būt tur un tikt tajā īpašajā spēlētāju grupā."

Tikai pieci aktīvie spēlētāji - Novaks Džokovičs, Rodžers Federers, Rafaels Nadals, Endijs Marejs un Daniils Medvedevs - ir sasnieguši pasaules ranga otro vietu, turklāt viņi visi ir bijuši arī pirmajā pozīcijā. Piektā numura Cicipasa līdzšinējā augstākā pozīcija ir ranga trešā vieta, kas tika sasniegta pērn.

Izmantotie resursi:
atptour.com