Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere joprojām bez WTA uzvarām 2009. gadā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere joprojām bez WTA uzvarām 2009. gadā
Līga Dekmeijere

Zaudējumu Memfisas WTA dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā šonakt piedzīvojis latvietes Līgas Dekmeijeres un baltkrievietes Jekaterinas Dzehalevičas duets. Viņas ar 4:6, 3:6 piekāpās Mihaelai Krajičekai un Julijai Fedakai.

Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere 2009. gadā nekādi nespēj tikt pie savas pirmās uzvaras WTA turnīros. Zaudējumi pirmajā kārtā bija gan Oklendā, gan Hobartā un vēlāk sekojošajā "Australian Open", bet pagājušajā nedēļā tika gūta pirmā uzvara šogad kopumā, kad pārvarēta ITF 75 000 turnīra pirmā kārta Midlendā.

Šonedēļ Līga pārī ar baltkrievieti Jekaterinu Dzehaleviču bija pieteikusies startam Memfisas WTA turnīrā, taču arī te sekmes izpalika. Viņu duetas gan bija izlikts ar 4. numuru, taču pirmajā kārtā neveiksme pret Nīderlandes sportisti Mihaelu Krajičeku un ukrainieti Juliju Fedaku – 4:6, 4:6. Līdz ar to atkal palikts bez reitinga punktiem un cīņā pēc pirmā panākuma būs jādodas jaunnedēļ.

Izmantotie resursi:
wtatour.com