Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums dubultspēļu finālā

Jānis Celmiņš

Marcinkevičai zaudējums dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča vakar Turcijas pilsētas Gaciantepas notiekošajā ITF 10 000 sērijas tenisa turnīra dubultspēļu finālā pārī ar ukrainieti Julianu Umanecu piedzīvojušas zaudējumu, piekāpjoties Niginai Abduramovai (Uzbekistāna) un Džeidai Hoperei (Austrālija) – 3:6, 7:6(6), 11:13.

Jau ziņojām, ka dubultspēļu turnīra pusfinālā Marcinkeviča duetā ar ukrainieti Julianu Umanecu apspēlēja Ejlulu Benli (Turcija) un Anu Jikiju (Gruzija) – 6:4, 6:2 un iekļuva finālā. Tur Latvijas un Ukrainas internacionālajam duetam pretī stājās Nigina Abduramova (Uzbekistāna) un Džeida Hopere (Austrālija).

Diemžēl spraigā trīs setu cīņā Marcinkeviča un Umaneca bija spiestas atzīt Uzbekistānas un Austrālijas internacionālā dueta pārākumu - 3:6, 7:6(6), 11:13.

Dubultspēļu turnīrā Marcinkeviča līdz ar šo zaudējumu nopelnīja 8 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com