Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

ATP un WTA turnīros spēles vairs nesāksies pēc plkst. 23:00

Ivars Bācis
Ivars Bācis

ATP un WTA turnīros spēles vairs nesāksies pēc plkst. 23:00
Foto: skysports.com

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) un Sieviešu tenisa asociācija (WTA) lēmuši, ka individuālie mači vairs nevar sākties pēc plkst. 23:00. Jau iepriekš tika ziņots, ka šī gada pirmais Grand Slam turnīrs Austrālijā sāksies dienu agrāk nekā ierasts.

Tas nozīmē, ka tās spēles, kurās spēlētāji vēl nav ieradušies laukumā līdz pulksten pusvienpadsmitiem vakarā jeb 22:30, pusstundas laikā ir jāpārceļ uz citu laukumu. Izņēmumi tiks veikti tikai īpašos laikapstākļos un ar vīriešu un sieviešu tūres atļauju. Organizācijas par izmaiņām paziņo paziņojumā presei.

Saistībā ar kritiku par vēlajām vakara spēlēm šajā nedēļas nogalē pirmo reizi Austrālijas atklātais čempionāts sāksies svētdien. Grand Slam turnīrs Melburnā savā 119 gadu vēsturē vienmēr ir sācies pirmdienā.

Vācietis Aleksandrs Zverevs ir viens no tiem, kurš visbargāk kritizēja vēlās spēles “Roland Garros”. “Ja spēlējam piecus setus, tas var turpināties līdz pat diviem naktī. Tas nav tik veselīgi spēlētājam, kurš uzvar maču un pēc tam nākamajā dienā spēlē vēlreiz,” viņš teica pagājušajā gadā.

Norvēģis Kaspers Rūds arī raidīja kritiku ATP tūres virzienā pēc tam, kad itālim Janikam Sineram bija jāaizvada divi mači ar ļoti īsu intervālu. Itālis to nevarēja izdarīt un galu galā viņam bija jāizstājas no Parīzes “Masters” turnīra. Siners ceturtdienas vakarā pēc diviem naktī pabeidza savu trešdienas maču Parīzē (uzvara ar 2-1 pa setiem) pret Makenziju Makdonaldu. Tomēr itālim bija ielikta spēle jau ceturtdien pēcpusdienā.

“Tev tiek dotas 14 ar pusi stundas, lai atgūtos pēc iepriekšējās spēles. Tas nav nopietni. Bravo, ATP tūre. Tas ir veids, kā palīdzēt vienam no pasaules labākajiem spēlētājiem atgūties, lai viņš būtu pēc iespējas gatavs nākamajai spēlei,” sarkastiski bija izteicies Rūds.

Izmantotie resursi:
NRK.no – nyheter, tv og radio fra Norge og hele...

     [+] [-]

, 2024-01-09 22:02, pirms pusgada
Izmaiņas tiek veiktas, lai sērkociņi tiktu izplatīti vairākās dienās.

google translate darbībā uz 110%