Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Udānas spēle „savaldzinājusi” pat Federeru

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Udānas spēle „savaldzinājusi” pat Federeru
Udāna priecājas pēc uzvara pār Petrovu.
AFP foto

Jauniņā amerikāniete Melānija Udāna, kas pirmo reizi par sevi lika dzirdēt pēc uzvaras pār serbieti Jeļenu Jankoviču šī gada Vimbldonas turnīra trešajā kārtā un kas vakar, pārspējot krievieti Petrovu, iekļuva „US open” ceturtdaļfinālā, šajā turnīrā ir izraisījusi lielu ažiotāžu, ka pat Rodžers Federers ir pievērsis uzmanību, ziņo aģentūra „Reuters”.

17 gadus jaunā Udāna, kura tiek dēvēta par „krievu biedu” (dažos medijos ir nodēvēta pat par „smiling russian killer”), pa ceļam uz ceturtdaļfinālu četrās kārtās ir tikusies un arī pārspējusi tikai krievu tenisistes. Ja pirmajā kārtā uzveiktā Anastasija Pavļučenkova neko tādu nenozīmēja, tad turpmāk paveiktais, pārspējot tādas tenisistes kā ar ceturto numuru izlikto Dementjevu, 2006.gada čempioni Šarapovu un ar 13.numuru izlikto Petrovu, ir radījis pamatīgu ažiotāžu un izmainījis viņas iepriekšējo statusu kā „tennis nobody”.

„Viņa ir pārspējusi lieliskas spēlētājas, un ir labi, ka notiek pārmaiņas un ka parādās kāds, par ko mēs iepriekš neko daudz neesam dzirdējuši,” izteicās pasaules pirmā rakete vīriešiem. „Domāju, ka tas ir aizraujoši un arī ļoti nepieciešami sieviešu turnīrā. Domāju, ka viņa ir paveikusi ļoti labu darbu, un tā ir fantastika, kādas kvalitātes spēlētājas viņa ir uzvarējusi. Veids, kā viņa šodien cīnījās un kā viņa spēja atspēlēties pret Petrovu, ir vienreizējs,” atzinīgi jaunās amerikānietes veikumu novērtēja Federers.

Tā kā Svetlanas Kuzņecovas un Karolīnas Vozņacki mačā, kurā noskaidroja Udānas nākamo pretinieci, uzvarēja dāniete, tad piektais pēc kārtas „krievu tenisistu skalps” Udānas izpildījumā izpaliks.

izmantotie resursi: reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 13:27, pirms 15 gadiem
Skumīgi ka netiksies ar Kuzņecovu!

     [+] [-]

, 2009-09-08 13:36, pirms 15 gadiem
apstasies ceturdalfinala

     [+] [-]

, 2009-09-08 14:06, pirms 15 gadiem
acīmredzot pretinieces nenovērtēja Melāniju pietiekami nopietni. Vēlēsim veiksmi, varbūt drīz redzēsim viņu ranga augšgalā!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 14:17, pirms 15 gadiem
Malacis

     [+] [-]

, 2009-09-08 14:19, pirms 15 gadiem
autoram viens liels FUJ!ja mes kroplojam un latviskojam visus uzvardus kuri izklausas pec spridzinatajiem un teroristiem tad kaa var rakstaa atstat tekstu anglu valoda??„tennis nobody”.....ja jau esam tauta kas visu tulko un parveido-tad so ar it kaa butu vismaz japaskaidro tiem kas dazadu apsveruma del nemak anglu va

  +3 [+] [-]

, 2009-09-08 14:45, pirms 15 gadiem
Pēc sportiskā principa priekšroku atdotu Udānai, tomēr esmu tikai vīrietis, tāpēc nespēju necerēt vēl pāris spēles palūkoties uz skaisto dānieti Būs līdzīga cīņa, turklāt arī Karolīnas spēle ļoti piesaista aci

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 14:50, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: autoram viens liels FUJ!ja mes kroplojam un latviskojam visus uzvardus kuri izklausas pec spridzinatajiem un teroristiem tad kaa var rakstaa atstat tekstu anglu valoda??„tennis nobody”.....ja jau esam tauta kas visu tulko un parveido-tad so ar it kaa butu vismaz japaskaidro tiem kas dazadu apsveruma del nemak anglu va
Par tekstu angļu valodā vārds vietā. Tas tiešām nepiederas lielākajam Latvijas sporta portālam. Tomēr par "kropļojumiem" tās ir pilnīgas muļķības, jo personvārdu atveide ir ļoti nopietns uzdevums, turklāt valodu kropļotu situācija, ja personvārdus izdomātu atstāt to oriģinālrakstībā.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 14:53, pirms 15 gadiem
Pēdējā spēlē dāniete arī spēlēja teicami - grūti paredzēt, kam ies labāk spēlē ar amerikānieti.

     [+] [-]

, 2009-09-08 15:06, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: acīmredzot pretinieces nenovērtēja Melāniju pietiekami nopietni. Vēlēsim veiksmi, varbūt drīz redzēsim viņu ranga augšgalā!
ja jau ķēdīte norāvusies, tad ķēdes vidū vai vismaz beigās vajadzēja saprast, ka nebūs pa vieglo.

     [+] [-]

, 2009-09-08 15:30, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Par tekstu angļu valodā vārds vietā. Tas tiešām nepiederas lielākajam Latvijas sporta portālam. Tomēr par "kropļojumiem" tās ir pilnīgas muļķības, jo personvārdu atveide ir ļoti nopietns uzdevums, turklāt valodu kropļotu situācija, ja personvārdus izdomātu atstāt to oriģinālrakstībā.
tas par tiem kroplojumiem bija domats tada limeni-ka tos atceramies latviskot bet to ka iemacam anglisku tekstu bez tulkojuma...kaut kaa neatceramies...

     [+] [-]

, 2009-09-08 16:57, pirms 15 gadiem
pūce, 14:06, pirms 3 stundām, citēt
acīmredzot pretinieces nenovērtēja Melāniju pietiekami nopietni. Vēlēsim veiksmi, varbūt drīz redzēsim viņu ranga augšgalā!

Nē nu var jau nenovērtēt, bet nu tas ir viens, divi nu lab trīs geimi!!!!
un vēl kādas pretinieces, es domāt ka tur būs jauna zvaigzne un tik tiešām bieds visām tenisistēm