Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Borgs: “Soderlings ir “Zlatana līmenī””

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Borgs: “Soderlings ir “Zlatana līmenī””
Bjorns Borgs (att.) uzslavējis ceturtdaļfnālā iekļuvušo tautieti Soderlingu.
AP foto

Šodien ASV atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā iekļuva zviedru tenisists Robins Soderlings. Pēc ceturtās kārtas spēles savam tautietim atzinīgus vārdus veltījis leģendārais Bjorns Borgs.

“Uzskatu, ka Robins ir labi sagatavojies. Viņš apzinās, ka ir labs un ka var uzvarēt jebkuru. Viņam ir ticība sev “Zlatana līmenī” (domāts slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs, kurš pagājušajā svētdienā kompensācijas laikā iesita uzvaras vārtus pasaules čempionāta atlases spēlē pret ungāriem, aut.),” izteicās Borgs.

Soderlings satricināja tenisa pasauli šā gada jūnijā, kad “French open” ceturtajā kārtā negaidīti “izsita” tobrīd pasaules pirmo raketi un četrus gadus pēc kārtas “Roland Garros” triumfējušo spāni Rafaelu Nadalu, un aizspēlējās līdz finālam, kur nācās bez ierunām piekāpties Rodžeram Federeram. Līdz tam zviedrs nevienā no "Grand Slam" turnīriem nebija pārvarējis trešo kārtu.

Tagad viņš otro reizi karjerā kādā no "Grand Slam" turnīriem ir ceturtdaļfinālā, kurā viņš iekļuva pēc tam, kad ceturtās kārtas pretinieks Nikolajs Davidenko (Krievija), kurš šobrīd pasaules reitingā ir astotais, bija spiests izstāties pēc trešā seta, Soderlingam atrodoties vadībā 7-5, 3-6, 6-2. Līdz ar to Soderlings, kurš pats reitingā ir divpadsmitais, ceturtdaļfinālā tiksies ar Federera un spāņa Robredo spēles (kura šobrīd norisinās) uzvarētāju.

Ja Federers uzvarēs (šobrīd šveicietis ir vadībā pret Robredo pa setiem 2-0), tad Soderlingam būs iespēja revanšēties par 11 zaudētām spēlēm šveicietim pēc kārtas, un īpaši rūgtāko zaudējumu šā gada "French Open" finālā Parīzē.

“Viņš ir arvien tuvāk un tuvāk, lai uzvarētu Federeru. Ir skaidri redzams, ka tā uzvara tuvojas,” zviedru avīzei “Expressen” izteicās kādreizējā tenisa zvaigzne Borgs, kuram pašam ASV atklātajā čempionātā diemžēl nav izdevies uzvarēt.

Izmantotie resursi: aftenposten.no

  +1 [+] [-]

, 2009-09-08 00:00, pirms 15 gadiem
Soderlings bija labs, bet pašlaik skatos kā Federers darbojās kortā, jāatzīst šajā turnīrā nevieš lielas cerības ka tiks pieveikts Federers, vismaz ar Soderlinga roku darbu nedomāju vis.

     [+] [-]

, 2009-09-08 00:02, pirms 15 gadiem
Visu cieņu Bjorgam, bet salīdzināt Soderlingu ar Zlatanu... nu nē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-08 00:18, pirms 15 gadiem
Alexij rakstīja: kapēc ne, salīdzinājums vietā
Piekritu. Zlatans ir loti labs, bet ir pasaulee labaki futbolisti par vinu. Tiesi tapat ir ar Soderlingu.

     [+] [-]

, 2009-09-08 00:56, pirms 15 gadiem
nu robin tev vienkarsi jāapstiprina borga vārdi..un busi labaks par zlatanu..!!!zviedriem jāatkaro kadreizejas pozicijas tenisā...!!
tika par zvieriju vienmer un visur sporta...!!!

     [+] [-]

, 2009-09-08 04:06, pirms 15 gadiem
Robins noteikti nav tik pārliecinošs. Ir ok, bet cita kategorija salīdzinot ar to pašu Mareju.