Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

19 gadus vecā Fernandesa otro gadu pēc kārtas triumfē Monterrejas turnīrā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

19 gadus vecā Fernandesa otro gadu pēc kārtas triumfē Monterrejas turnīrā
Leila Fernandesa. Foto: USA Today Sports/Scanpix

WTA turnīrā Meksikā naktī uz pirmdienu otro gadu pēc kārtas uzvarēja 19 gadus vecā kanādiete Leila Fernandesa, kura, atspēlējot piecas mačbumbas trešajā setā, ar 6-7 (5), 6-4 un 7-6 (3) pārspēja kolumbieti Kamilu Osorio.

Leila Fernandesa (WTA 21.) naktī uz pirmdienu otro gadu pēc kārtas triumfēja Monterrejas turnīrā Meksikā. Kanādiete, atspēlējot piecas mačbumbas, trijos setos ar 6-7 (5), 6-4 un 7-6 (3) pārspēja kolumbieti Kamilu Osorio (WTA 44.), kurai šis bija trešais karjeras WTA fināls.

Kopumā cīņa par uzvaru turnīrā ilga trīs stundas. Divos no setiem tika spēlēti taibreiki, bet otrajā setā Fernandesa uzvarēja ar 6-4. Pirmajā setā Fernandesa nenoturēja 5-2 vadību, devītajā geimā zaudējot sevis sākto geimu, bet taibreikā divas reizes neuzvarot pie sevis servētā punkta.

Līdzīgs scenārijs bija vērojams otrajā setā, taču tajā Fernandesai gan izdevās noturēt sākumā iekrāto trīs geimu pārsvaru (4-1). Trešā seta pirmajos septiņos geimos tenisistes viena otru nobreikoja divas reizes, taču viss izšķīrās izskaņā. Pie rezultāta 5-5 un 6-6 Osorio bija piecas mačbumbas, taču ikreiz Fernandesa tās atspēlēja. Tikmēr taibreikā kanādiete bija pārliecinoša, kas sportistei deva otro Monterrejas titulu pēc kārtas.

19 gadus vecā tenisiste tieši Monterrejā izcīnījusi vienīgos WTA titulus līdzšinējā karjerā, bet ''Grand Slam'' sportistes labākais sasniegums ir spēlēšana finālā pagājušā gada ''US Open''.

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/tournamen...