Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Šibenikas W75 finālā Semeņistaja atzīt 18 gadīgas čehietes pārākumu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šibenikas W75 finālā Semeņistaja atzīt 18 gadīgas čehietes pārākumu
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Horvātijas dienvidu pilsētā Šibenikā noslēdzies W75 māla turnīrs ITF tūrē. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien finālā zaudēja čehietei Sārai Bejlekai - 2:6, 0:6.

# Šodien finālā spēkojās Baltijas otrais numurs (#138) un 18 gadīgā Čehijas 11. rakete (#148). Pasaules rangā abas savulaik ieņēma attiecīgi 106. un 114. vietu.

Finālā kā favorīte kotējās čehiete, uz kuras panākumu bukmeikeri piedāvāja 1.30 koeficientu.

Mača sākumā Semeņistaja ieguva breika pārsvaru (2:1), taču jaunā censone uzvarēja pirmā setā atlikušajos geimos. Otrajā setā saimniekoja Bejleka, tādējādi Latvijas tenisiste zaudēja ar 0:6.

Šajā mačā zaudētāja piekāpās punktos pēc pirmās serves (38% pret 66), punktos pēc otrās serves (31% pret 45), summārajos punktos (37:62) un breikbumbās - 1/2 pret 6/11. Spēles ilgums: 63 minūtes.

Bejleka šogad spēlēja "Australian Open" pirmajā kārtā un cīnījās Madrides "WTA 1000" astotdaļfinālā, savukārt Semeņistajai vēl nav izdevies sasniegt tādus augstumus.

Šibenikas vicečempionei pienākas 49 punkti rangam un 4886 ASV dolāru naudas balva, bet čempione nopelna 75 punktus un 9142 dolārus.

Semeņistaja iepriekš finālā spēlēja 11. februārī, kad izcīnīja Mumbajas "WTA 125" titulu. Šogad trešo reizi aizvadīja finālu.

Pasaules līmeņa finālos Semeņistajai joprojām ir ļoti iespaidīga bilance: 16-2.

Jaunākajā pasaules rangā Latvijas tenisiste pakāpsies, domājams, uz 128. vietu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2024-10-06 14:13, vakar
Šis tiesnesis bija pilnīgs nulle un totāls idiots. Viņš pilnīgi aplami nosauca līnijas un punktus piešķīra. Viņš nemākulīgi tiesāja šo maču un līnijas nosauca un punktus piešķīra. Viņš visās izspēlēs Semeņistajai par bumbiņas trāpījumu un netrāpījumu laukumā nosauca tos par autiem un visās izspēlēs Bejlekai par trāpījumu un netrāpījumu laukumā nosauca tos par iekšā un punktus piešķīra tikai Bejlekai. Šitais debīlais tiesnesis neko nesaprata un nesajēdza no oficiālajiem tenisa noteikumiem. Pilnīgi aplami piemēroti tenisa noteikumi bija šajā mačā. Šis tiesnesis šo maču tiesāja par labu Bejlekai un noteikumus arī viņš piemēroja par labu Bejlekai. Šito korumpēto tiesnesi vajag atlaist no darba un ietupināt aiz restēm cietumā vai arī likt viņam maksāt soda naudu par šitik negodīgu tiesāšanu un izmainīt viņa līniju nosaukšanas un punktu piešķiršanas un atgriezt Semeņistajai visus punktus, geimus un setus kurus šis korumpētais tiesnesis viņai nozaga. ITF ir beidzot kaut kas jādara lai šādas tiesnešu darbības vairs neatkārtotos. Ir jāievieš ITF pro tūres turnīros speciālas iekārtas un ierīces kas nosauktu līnijas un punktus piešķirtu un noteikumus piemērotu kā tas ir paredzēts atbilstoši oficiālajiem tenisa noteikumiem, tad šādas tizlas tiesnešu darbības vairs neatkārtotos un mači būtu tiesāti taisnīgi un īstais uzvarētājs būs noskaidrots.

  +1 [+] [-]

, 2024-10-06 17:11, vakar
pēc 2:1, sekoja 0:11 kas notika??? pret sava ranga spēlētāju! vai tiešām tiesnesis tā spēj notiesat?

     [+] [-]

, 2024-10-06 17:58, vakar
Dažāda līmeņa talanti, Bejleka ir top 20 talants, kamēr Darjai top 100 būs griesti